Prinsessa fyller år!

Etter å ventet og telt ned dager siden før sommerferien, har den store dagen endelig kommet. Min yngstedatter, Andrine, også kalt prinsessa, gullet og klumpen(!), fyller 7 år!Bilde fra Alanya i juli.zwani.com myspace graphic commentsAndrine er ei jente som alltid gjør sitt beste og er veldig blid og grei. Hun har stor omsorg for dyr og barn og alle rundt seg. Hun skaper aldri vanskligheter og har i alle sine 7 leveår bare tilført oss masse glede. Nå gleder vi oss til stort hageselskap i ettermiddag!

Jeg er ubeskrivelig glad i deg, Andrine! ♥

Verdens deiligste "holderundtkos" fra mamma'n din.

6 kommentarer

leirabestas

02.09.2010 kl.08:26

Gratulerer med prinsessa,hun var helt bedårende:))

Naturlig vakker jente med svært gode egenskaper

blonder

02.09.2010 kl.08:46

Åh så koselig! :) Håper hun får en fantastisk dag :) Du virker som en sprudlene mamma, hun er heldig som har deg :)

Creativboligstyling.

02.09.2010 kl.09:00

Så koselig!! Gratulerer så mye til Andrine! :)) Min datter Nora fyller 11 år i dag:D Hurra for våre herlige og fantastiske prinsesser! :))

altvel

02.09.2010 kl.09:37

Gratulerer! Håper det blir en fin dag.Og knakende godt vær til hageselskapet!

Hege O)

anettesbokboble

02.09.2010 kl.10:37

Gratulerer så masse til den vakre prinsessen :)

Med andre ord

02.09.2010 kl.22:20

Tusen takk for de koselige gratulasjonene fra dere.

Nå er dagen endt og ei strålende fornøyd jente har kommet i seng. Vi har hatt 14 jenter på grill/hageparty i et fantastisk vær. Veldig vellykket - og så mange kjekke jenter!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits