Jeg har juksa!

Dette innlegget lagde jeg nemlig i går kveld, før leggetid. ;-) Vet at dagen i dag blir hektisk med jobb og påfølgende behandling for nakken, og med lite tid til blogging, så nå har jeg bare trykket på "Publisér" for å overbringe denne:


zwani.com myspace graphic commentsOg vips, så kan jeg fortsette mine plikter uten at bloggen med stående med blanke ark. Veeeldig praktisk, egentlig! ;-)

Kan jo legge til at jeg har bursdagsjenter to dager på rad senere i uka, så hjernen min er i full sving med forberedelser og planlegging til de store dagene innimellom pedagogisk virksomhet nå på dagtid. Tror jeg har kontrollen, da... Astrid, som fyller 13, styrer jo det meste selv. Hun planlegger og fikser, lager mat og baker. Bare vi åpner lommeboken så hun får frie tøyler, er hun såre fornøyd. Hihi. Andrine, som fyller 7, har invitert til hageselskap med grilling og aktiviteter. Værmeldingen er heldigvis lovende, så da er det bare opp til hennes to pedagogforeldre å aktivisere de søte og forventingsfulle gjestene. ;-) Tror det kan bli et knallbra selskap, jeg!

Nå er det egentlig leggetid for denne dama, men når dette leses har dagen så vidt begynt. Det er nesten så vi snakker magi her, eller hur! I alle fall magi på linje med Ingrid Espelids velkjente strofe: "Så har me juksa litt her i Fjernsynskjøkkenet". Hehe.

Ha en finfin dag da, alle sammen!4 kommentarer

anettesbokboble

31.08.2010 kl.08:19

Tihi, det har jeg gjort mange ganger, juksa litt altså og skrevet et innlegg kvelden før. Men ikke si det til noen ;) Ønsker deg også en sukkersøt dag <3

leirabestas

31.08.2010 kl.08:44

Dette var jo lurt:)ønsker deg en god dag,og til lykke med dagene som kommer for jentene dine

Creativboligstyling.

31.08.2010 kl.09:29

Da har vi to ting til felles Hege! For å lage innlegg på forhånd...det gjør jeg også ;D Slik som det jeg skal legge ut starks, da har jeg også nevnt at jeg faktisk lager innleggene dagen før..og noen ganger flere på en dag, da slipper jeg å sitte lenge hver dag ;)

Også har vi bursdags jenter begge to! Nora blir 11 på torsdag, hipp hurra for barna våre!! :DD

Og ha en deilig dag søte deg :)

God klem.

I gode og onde dager!

31.08.2010 kl.13:03

Så bra at du juksa litt slik at vi får følge deg også i dag.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits