Gulrøtter og rollerblades...

...det er noe av det vi har tilbragt ettermiddagen med. Det vil si, Anna har tatt opp og vasket gulrøttene hun har dyrket, og vi har alle spist av dem. ;-) De smakte himmelsk både til middagen og som snacks etterpå. Jentene har ellers kost seg ute i gata i finværet og de to yngste har sust rundt på rollerblades.

Noen glimt:


Anna viser stolt fram noe av "fangsten".Ikke alle gulrøttene hadde hatt like gode vekstvilkår. ;-P


         
Klar for rollerblades...                                            Full fres!Nå har alle tre reist tilbake til pappaen sin. VI har det nemlig sånn at de er to uker hos hver av oss, men midt i perioden (som i dag), kommer de etter skoletid og er hos den andre noen timer. Da gjør vi lekser, spiser middag og koser oss sammen. I dag har de altså vært på besøk hos sin egen mor. ;-) Vi hadde det så koselig, men nå er fuglene fløyet og roen har senket seg i heimen vår.

I kveld skal jeg slenge meg på sofaen og gi noen av premiereprogrammene på TV en sjanse. Det er blant annet sesongpremiere på "Sykehuset". Det er en trivelig og tidvis gripende og dramatisk dokumenter om livet på Haukeland sykehus, som jeg tror jeg vil like. Rett etterpå er det et "suppeprogram" på samme kanal om Norges rike personer. Det høres veldig harry og spesielt ut, men jeg vil titte litt for å gjøre meg opp en mening. Ender vel muligens opp med 71 grader nord på TV-Norge, tenker jeg. Har uansett ikke andre planer enn sløving for resten av kvelden og det høres helt deilig ut i mitt hode akkurat nå. ;-)

4 kommentarer

Creativboligstyling.

30.08.2010 kl.19:30

Så koselige bilder Hege!! Nydelige barn, men ikke så rart med den nydelige mamman ;) <3

Gulrøtter er namnam, vi hadde råkostsalat til middagstilbehør i dag, friskt og godt :)

Blir sikkert stille når barna reiser, det blir det her også;) Vi har delt med en uke hver, jeg tror ikke jeg hadde klart to uker...selv om vi bor veldig nære. Vi har tenkt litt på det, for da får faktisk barna litt mere ro på seg. Vondt at det er barna som må "flytte" på seg, men slik er det nå for mange skilsmisse barn. Og heldigvis er de fleste flinke til å tilpasse seg:)

Kos deg med tv program i dag, så får vi kose oss med kino :))

Klemklem.

..

30.08.2010 kl.20:10

Så herlig med egendyrkede gulrøtter æ gett. Det er jo så deilig! Mmm.. Så grei ordning dere har med barna da:)

Takk for at du leverte meg tv-oversikten her, for dette hadde jeg ikke sjekket. :)

anettesbokboble

30.08.2010 kl.20:36

Nydelige bilder, og veldig søt liten gulrot :)

leirabestas

30.08.2010 kl.21:49

Fine bilder og barn ja.Det er flott att barn får være like mye med begge foreldre.Da mine foreldre skilte lag tok vår far oss med til norge jeg var da 6 år,siden skulle jeg ikke få treffe min mor før jeg var 19 og det er ikke riktig overfor barna

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits