Campinglivet er ikke hva det en gang var

Som lita jente likte jeg å dra på telttur. Kosen ved å ordne til liggeplassen og deretter finne litt godt å spise, mens man samlet seg utenfor teltet i de tøffeste campingstoler(!) skaper nostalgi og gode minner. Etterhvert anskaffet familien en splitter ny campingvogn. Den var av merket Corsar og "hele" 4 meter lang. Jeg husker at jeg følte meg rik og heldig som hadde foreldre med en så flott vogn. ;-) I ungdomstida dro jeg på campingturer med venninnene mine og minnene fra disse turene sitter som spikret. Du verden hvor mye moro vi hadde. I voksen alder har vi fortsatt campinglivet. Ikke sånn at vi pleier å feriere på campingplasser, men det hender vi tar med oss teltet og koser oss ei natt eller to på campingtur. Jentene elsker det og selv synes jeg fremdeles det er trivelig, selv om jeg skulle ønske meg litt mer comfort. ;-) I fjor høst testet vi bobillivet for første gang. Vi leide en bil, som vi i ettertid ser var lite praktisk og altfor liten og trang, men vi er en erfaring rikere. Koselig var det åkke som...På bobiltur til Sverige sist høstferie.


Nå nettopp leste jeg en artikkel om Europas største bobil, som med en totallengde inkludert henger på 17(!) meter inneholder alt du trenger, ønsker, drømmer om og sikkert enda litt til! Det var den som fikk meg til å mimre og tenke over campingerfaringene mine. Campinglivet er definitivt ikke hva det en gang var! Nå til dags har campingturistene de flotteste vogner med fortelt og terrasser og hager. Eller store bobiler som gir eierne en enorm fleksibilitet og mobilitet i ferieringen sin. For meg er en romslig og praktisk bobil minst like forlokkende som en hytte. Litt blod på tann fikk jeg jo også da jeg leste artikkelen jeg nevnte. Tenk å eie en sånn bobil! Kanskje hadde jeg blitt enda lykkeligere da? ;-) Det får jeg aldri vite. En slik bil er uoppnåelig for meg og sikkert for mange med meg, men det er jo lov å drømme seg litt bort i ny og ne...

Hvis du vil se og lese om denne Europas største bobil har du muligheten her.

PS! I skrivende stund er jeg eier av et tomannstelt. Hehe. Familieteltet vårt streiket og Danmark og fikk bli igjen der... Så vi har et stykke fram når det gjelder campingstandard, kan du si! ;-)


5 kommentarer

Roger O.Steinbakk

28.08.2010 kl.18:54

hehe. Så den tidligere i dag, vil gjerne ha ja

anettesbokboble

28.08.2010 kl.18:58

Så moro å se hvor forskjellige barndomsminner vi har! Mamma vokste jo opp på øya vår, "Holmen", og der var det ikke innlagt vann, men derimot utedo og brønn. Det er det forresten fortsatt. Det var på en måte "camping" året rundt, så i mine barndomsferier bodde vi alltid på hotell eller hytte. Mamma ville aldri høre snakk om telt, og det kan jeg godt forstå, he he! Er nok litt preget av dette for jeg er ikke særlig glad i telt, men campingbil, det hadde vært noe, det :D

Ha en super lørdagskveld, stooor klem fra meg til deg <3

Katrine Stensland

28.08.2010 kl.19:46

Vi har planlagt telttur i to år, men ikke kommet avgårde pga regn (jada, vi er litt late også...). Synes det er kos med litt pimitivitet jeg =)

leirabestas

28.08.2010 kl.20:18

Fra eg og min mann møttes når eg var 17 år reiste vi på camping med telt hver uke helt til vi fikk barn nr 4,vi teltet en gang etter hennes ankomst men det vart da litt for trangt i telt.

vi kjøpte siden en campingvogn som vi solgte for ikke så mange årene siden.

Nå som vi er bare 2 voksne ,har eg fått smaken på det gode liv cruise:))vi var på cruise i september i fjord og skal igjen i november.

Men campe ,med barn er en deilig måte å feriere på

Creativboligstyling.

29.08.2010 kl.16:22

Har faktisk bare vært på campingtur en gang i hele mitt liv, og det var i en bitteliten campingvogn. jeg var 14 år og syntes det var helt forferdelig...så foreldrene mine tok ikke oss noe mer på camoing, he, he:) Men helt sikkert supert for de som er vant med det og liker det :)

Ha en flott søndag!

Klem.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits