Hi!

zwani.com myspace graphic comments


Kort innlegg i en lynsnar pause mellom slagen på jobben... ;-)

Satser på en lang dag på jobben i dag for å få ferdig noen planer. Det er ingen som venter hjemme, så da passer det fint med litt jobbings. Jentene er hos pappaen sin og Benn måtte uventet ut på en hastejobb ei ukes tid. Han fikk beskjed ved lunsjtid i går og reiste i natt. I går kveld var det bare å fikse noen småting og pakke litt før han måtte legge seg tidlig for å orke å stå opp i natt. Så plutselig er jeg helt alene... Blir nok rimelig rolig i heimen i kveld, da. ;-) Er litt deilig å kose seg alene, men ikke mange mange dager på rad. Da kommer savnet fort...

Nå må det jobbes videre! Holder på med et utsmykkingsprosjekt på skolen her. Det skal bli så fint, atte... :-D

Torsdagshilsen med cyberspaceklem fra Hege :-)

7 kommentarer

I gode og onde dager!

26.08.2010 kl.11:16

Kos deg da....

Pearl

26.08.2010 kl.11:42

Det er nok litt deilig å være litt alene, men om det er over lang tid, skjønner jeg at det blir stille! Jeg hadde blitt rastløs hehe..

Sv: Ja, man føler seg litt maktesløs og blir rett så sliten. Er det noe jeg hater, så er det å ikke ha kontroll over ting, så man blir vel fort litt sårbar som gravid. Men nå gikk det jo bra :)

Creativboligstyling.

26.08.2010 kl.12:30

Kos deg alene i noen dager, det har nok alle godt av av og til :)) Men forstår hva du mener...savnet etter barna og sin kjære kommer fort:)

leirabestas

26.08.2010 kl.15:18

Koselig hilsen i dag,mange fine inslag på den nettsiden.

Så kjedelig når mannen må sånn full fart ut og fare ,jeg trives ikke alene,men nå er jeg jo alene hjemme hver dag så da liker eg å ha selskap om kvelden.

Du får kose deg som best du kan

alana

26.08.2010 kl.20:12

Det er deilig å være hjemme alene en kveld, de gangene jeg får oppleve det blir det som regel med følelsen av tiden har gått altfor fort.

Håper du får en fin kveld! :)

altvel

26.08.2010 kl.23:08

Kos deg i kveld da-i ro og fred. Gjesp- nå går de gamle og legger seg(meg, altså) Nå for tiden har jeg det visst veldig rolig hver kveld. Søvndyssende..

Lykke til med utsmykking av skole- vi får vel se bilder etterhvert?

Hege O)

Med andre ord

27.08.2010 kl.13:40

Altvel: Det er en vegg i administrasjonsfløyen som skal pyntes opp med visjoner, bilder av personale, rektor, gamle minner/historikk osv. som jeg har fått ansvar for. Blir nok ikke på en slik måte at det passer å fotografere det. Men tanken din var jo god. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits