Flere studiobilder

Litt mer egotripp! Kjører på med noen flere bilder fra studiofotograferingen vår på søndag...

(De små bildene er klikkbare.)

Stolt over ny "baby", også kalt Nikon D700:


      


  
   


Laidback:

Litt humor gjør susen:

Litt mer tankefull:


 


Forsøk med litt annen lyssetting på tampen:

I dag har jeg fri fra jobben og det kjenner jeg på kroppen at er utrolig godt. Jentene er hos pappaen sin og jeg skal bruke dagen til å ta hensyn til meg selv og gjøre akkurat det jeg føler for. Satser på at det blir en bonusdag som gir meg energi og overskudd slik at jeg er klar for langdag på jobben i morgen. :-)

Nå er vi midt i uka allerede og kan begynne å telle ned til helga. Først skal vi imidlertid ha en deilig onsdag, alle sammen. Skal vi være enige om det? ;-)


Stikkord:

17 kommentarer

anettesbokboble

25.08.2010 kl.11:07

Å, du er så fiiin altså :) Bruk onsdagen godt, kos deg, slapp av og lad batteriene! Stooor klem <3

Creativboligstyling.

25.08.2010 kl.11:11

For det første er det ingen egotripp å legge ut bilder av deg selv på blogg!! For oss lesere er det kjempe koselig å se annsiktet til den vi blogger med!! Så dette var virkelig hyggelig å se på! Du er jo så flott, det lyser utstråling og energi av deg! :))

Deilig med en dag heelt for seg selv, det har jeg også..skulle ha begynt å male nå, men så ble det masse annet som måtte fikset først. jeg er med på å kose meg i dag, onsdag er en lillelørdag;))

God klem :))

juppjupp

25.08.2010 kl.11:17

Så flotte bilder Hegemor, jeg synes aldeles ikke det er noe egotrippingfakter her, vi liker jo å se deg:O))

Håper du får en aldeles deilig onsdag, klemifleng fra meg til deg:O))

kozkoz

Med andre ord

25.08.2010 kl.11:19

anettesbokboble: Jeg er i full gang med litt kvalitetstid for meg selv. ;-)

Med andre ord

25.08.2010 kl.11:21

Creativboligstyling.: Det var hyggelig å høre, men du vet - noen vil alltid synes det er vel overdrevent å publisere seg selv på denne måten. Du vet, janteloven og sånn... ;-)

Jepp, i dag skal vi kose oss, begge to! Vi høres nok. ;-)

Med andre ord

25.08.2010 kl.11:22

juppjupp: Det var fint skrevet av deg, men som jeg nettopp skrev til Creativboligstyling så er det rart med det. Det er liksom ikke tillatt etter janteloven å vise seg fram. Derfor setter jeg pris på kommentarer som din. :-)

Den deilige onsdagen er definitivt i gang! Nå skal jeg klikke meg inn på bloggen din og se hvordan det går med helsa di og hint.

leirabestas

25.08.2010 kl.11:26

Helt greit å vere ego på denne måten,da får du samtidig reklamert for den dyktige fotografen,og så er du jo en flott dame.

Nyt fridagen din fullt ut du fortjener det

Med andre ord

25.08.2010 kl.11:31

leirabestas: Du er inne på noe der. Vi tar jo begge bilder i studioet vårt og det er fint å kunne vise fram litt av det vi får til. Merker at forespørslene angående fotografering har økt etter at jeg begynte å blogge om fotograferingen vår.

Tusen takk, jeg er i full gang med å nyte dagen - foreløpig ved PC-en. Hehe.

Gunn

25.08.2010 kl.12:36

Fantastiske bilder nok en gang-i tillegg var det rålekkert med det litt mørke bildet :) Dere er så heldig som har det studioet der. Jeg har så lyst til å ta med meg hele familien og ta bilder til fotograf-men det er så dyrt. :( Ikke selve fotograferingen-men man vil jo gjerne ha noen bilder også-og da gjerne i litt str. Nyt mulighetene dere har og ta bilder-motivet er upåklagelig!! Ha en herlig onsdag Hege!!

Allis

25.08.2010 kl.13:15

Koselig innlegg;-) Kjekt og se ditt blide åsyn, bildene var kjempefine.

Kose deg masse på onsdagen du og, ja den hilsenen går til alle over her og.. thihi..

Klem klem fra Allis

Katrine Stensland

25.08.2010 kl.14:33

Så mange fine bilder! Du er heldig som har en kjæreste med studio og kamera... Jeg ønsker meg flere "skikkelige" bilder av meg selv, men å gå til fotograf er jo så dyrt...

Med andre ord

25.08.2010 kl.18:03

Gunn Berit: Jeg liker også det mørke bildet, så vi får eksperimentere mer med den lyssettingen en annen kveld.

Ja, fotografene er litt sleipe. De reklamerer med billig fotografering, men så tar de betalt i dyre dommer for bildene. De digitale filene, som gjør at folk kan ordne med forstørrelser og kopier selv, de beholder de. Jeg skjønner at de skal tjene penger, altså, men det blir fryktelig dyrt for mannen i gata. De gangene vi tar fotooppdrag tar vi en sum for "alt", det vil si at vedkommende får fotografering og masse bilder til fri disposisjon på CD. Da behandler jeg bildene før jeg leverer dem ut i full størrelse, slik at "kunden" kan bruke dem til kopier, forstørrelser, Facebook eller hva h*n måtte ønske. Det er alle fornøyde med, men så er jo ikke dette noe vi lever av heller, men en hobby. Pengene vi får inn går til studioleie og litt oppgradering av utstyr.

Kos deg i kveld!

Med andre ord

25.08.2010 kl.18:04

Allis: Tusen takk for din (som alltid) koselige kommentar!

Med andre ord

25.08.2010 kl.18:05

Katrine Stensland: Hvis du skal gå til en profesjonell fotograf blir det fort dyrt, ja. Kanskje har du noen i bekjentskapskretsen som kan hjelpe deg rimeligere? Hvis ikke får du ta deg en ferietur hit til meg. ;-)

Jeg er glad for å ha skikkelige bidler av meg selv til bruk for eksempel på bloggen. :-)

I gode og onde dager!

25.08.2010 kl.18:36

Stilig dame....

Gunn

25.08.2010 kl.22:10

Blir sikkert billigere for oss å ta flyet ned å ta fotosession til dere da :))) Hihi!!

Pearl

26.08.2010 kl.11:43

Synes det er moro å se bilder dere tar, både du og din kjære er superflinke!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits