Før og etterbilder av meg

Som jeg nevnte var Benn og jeg i studioet vårt en liten tur på søndagskvelden. Jeg liker egentlig ikke å posere i det hele tatt. Jeg føler meg rar, unaturlig og mye annet ubeskrivelig... ;-) Men Benn liker jo også å ta bilder, så noen ganger stiller jeg opp som modell - som nå. Det fine er jo at det blir noen brukbare bilder. Vi samarbeider jo godt i studio og vet hvor vi har hverandre. Så det blir få mislykkede bilder, men ganske mange morsomme. Jeg slapper jo av når han tar bildene og da kan det fort bli litt rare settinger og uttrykk ut av det.

I kveld skal jeg til behandling for nakken min igjen. Jeg kan love at det skal gjøre godt. (Nakken min er på randen til å streike.) Eller egentlig gjør behandlingen vondt som fy, men det gjør jo godt etterpå.

For å visualisere hva jeg mener, bruker jeg et par bilder fra søndag kveld. Hihi.

Sånn ser jeg ut nå - altså før behandlingen:Sånn ser jeg (forhåpentligvis) ut etter behandlingen:
Hehe. Litt smil og humor må til!

Jeg er så glad for fotointeressen min! Den tilfører meg myyye. ♥
Og så er det jo supert å dele hobbyen sin med den man er glad i også.

Her hos oss har regnet øst ned konstant i dag og temperaturen vitner ikke om at kalenderen fremdeles viser sommer. Det betyr god samvittighet for innekos, vil jeg anta. Tror vi må kjøre i gang varmekablene her, tenne stearinlysene og finne noe godt å kose oss med etterhvert, slik at vi får den rette høststemningen. Haha. Det gjelder å tenke positivt, har jeg hørt! ;-)

Uansett hvordan det er hos deg - ta vare på kvelden og gjør den til noe fint! Den kommer ikke tilbake...

14 kommentarer

leirabestas

24.08.2010 kl.18:03

Pene bilder av deg:)Har du tatt mr av nakken din?Jeg gikk til både fysioterapaut og kiropraktor før jeg fikk tatt mr og derfra videre henvisning til ortoped.Ortopeden blei sint og sa att for min nakke var det direkte farlig for meg å gå til kiropraktor:((

Margrethe

24.08.2010 kl.18:39

SATSER PÅ AT VIRKELIGHETEN BLIR DET SISTE BILDE!

Jeg og min mann deler jobb vi! Eller, vi er fotografer begge to men ikke på samme sted. Greit det også, har fått mye hjelp av han i årenes løp!

Georgine

24.08.2010 kl.18:57

Det ble jo kjempefine bilder.

Fossregner her også. skikkelig deppedag.

alana

24.08.2010 kl.19:07

Fine bilder! :) Får håpe behandlingen lindrer.

Ha en flott kveld! Hos oss nytes den med godt måltid og et glass hvitvin med musikk i bakgrunnen :)

Med andre ord

24.08.2010 kl.19:55

leirabestas: Tusen takk.

Jada, jeg har tatt to MR av nakken. Har en skade jeg pådro meg på trening for 4 år siden. Har slitt med prolaps siden og mye plager med nakkesmerter/symptomer og svimmelhet som følge av dette. Har også vært hos nevrokirurg. De tør ikke operere meg pga faren for forverring/lammelser, så jeg må leve med dette. Behandling hjelper meg, men dessverre bare kortvarig. Nå er jeg inne i en periode hvor jeg prøver ut hvor stor stillingsprosent jeg kan ha på jobb, eller om jeg må kaste inn håndkledet helt. Krysser fingrene og håper det beste. Klarer ikke helt å se for meg livet uten elevene mine...

Med andre ord

24.08.2010 kl.19:55

margrethe:

Virkeligheten er vel et sted midt i mellom. ;-)

Med andre ord

24.08.2010 kl.19:56

Georgine: Takk!

Smil, trall og vær glad! Været kan vi ikke styre, men vi kan jo gjøre det beste ut av det. :-)

Med andre ord

24.08.2010 kl.19:56

alana: Takk takk. Etter behandling føler jeg meg som noe midt i mellom de to bildene. ;-)

Høres ut som en bra plan for kvelden!

leirabestas

24.08.2010 kl.20:08

Ser ut som vi sliter men noen felles plager da,og di vil ikke opperere meg heller før dei absolut må.Jeg har inne søknad på uførertrygd nå,men mine plager er arvelige og eg har vært plaget i over 20 år

juppjupp

24.08.2010 kl.20:19

Nakke og rygg er noe drit når de ikke er venner med resten av kroppen...hmf...lykke til på behandling:O))

Her har jeg ikke gjort noe fornuftig i hele dag, og snart dytter jeg innpå dagens siste smertestillende, og i morgen...ja da er jeg oppe og hopper igjen...tihii:O))

kozkoz

Altvel

24.08.2010 kl.20:35

Ønsker deg lykke til med behandling- og en god kveld videre. Nå skal jeg tusle litt rundt og tenne levende lys jeg også.Brr.. det er "hustrig" ute, som vi sei i trøndelag.

Med andre ord

24.08.2010 kl.22:14

leirabestas: Det hørtes ikke greit ut. Da må du ta godt vare på deg selv og gjøre det beste ut av situasjonen. :-)

Med andre ord

24.08.2010 kl.22:14

juppjupp: Jeg slutter ikke å beundre deg for din evige optimisme. Du er bare herlig!

Med andre ord

24.08.2010 kl.22:16

Altvel: Takk takk. Det hjalp litt å få en runde på benken. ;-)

Man kan ikke gjøre noe med været, men man kan gjøre det beste ut av det, akkurat slik som du gjør. Levende lys er alltid en slager.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits