Kan dette stemme?

Noen ganger overrasker jeg meg selv. Som nå, for eksempel... Jeg har sendt jentene av gårde til skolen, huset er ryddet opp (i hvert fall sånn noenlunde), og jeg sitter her og blogger FØR JOBB! Altså - vi snakker om et typisk B-menneske som knapt er tiltalendes før etter lunsj. ;-) Jeg er i alle fall imponert over meg selv. Hehe.

Tenkte egentlig bare å lure innom bloggen en ørliten tur for å ønske dere alle en strålende flott mandag.


zwani.com myspace graphic commentsEn ekstra hilsen til de som starter på skolen i dag, og til de som har barn som starter. LYKKE TIL!

...og så kan jeg jo fortelle at Benn og jeg var en liten tur i studio i går kveld. Det ble faktisk noen nye bilder av meg... Merkelig å være på den siden av kameraet, men på den måten fikk Benn testet litt lys og kost seg litt med det og med fotograferingen. En liten smaksprøve skal dere få nå på morgenen. Mer kommer nok etterhvert...
Et lite mandagshjerte overbringes med dette fra meg til deg. :-)


Nå må jeg løpe av gårde til elevene mine på jobben... ;-)
8 kommentarer

leirabestas

23.08.2010 kl.08:44

Dette var ett flott bilde av deg ja.Vist var du flinke,jeg skal ikke på jobb men sitter her alikavel og sliter med å bli ordentlig våken.

Skal ta meg en kaffekopp og se om det hjelper:)

Ønsker deg en fin dag på jobben

Creativboligstyling.

23.08.2010 kl.08:47

Så flott bilde av deg!! Du ser ut som ei ung jente på 27 år :)

Overrasket over meg selv også, blogging så tidlig har ikke vært helt meg. Men nå er det jobb og skole og man er tidligere oppe.

Ha en flott mandag du også, kos deg med elevene dine:DD

<3

juppjupp

23.08.2010 kl.08:47

He he....oppe tidlig og ikke gråter...ikke dårlig:O)) Håper du får en flott dag på jobb:O))

Kjempe fine bilder, gøy med studio da...er en av dere fotograf?? er det noe jeg ikke har fått med meg her???

kozkoz

I gode og onde dager!

23.08.2010 kl.08:49

Fint builde av deg. Ha en fin dag du også

Alexandra

23.08.2010 kl.14:22

Skikkelig fint bilde!Ha en fin uke :-)

Maria Rebeccas verden

23.08.2010 kl.20:32

du er nominert på bloggen min;)

Med andre ord

23.08.2010 kl.22:08

juppjupp: Ingen av oss er utdannet fotograf, men vi har et studio som vi leker oss i, samt tar et og annet fotooppdrag. Ellers er foto den helt store hobbyen for oss begge. Dermed lærer vi av hverandre, av å lese og studere og ved ganske enkelt å ta masse bilder og prøve og feile. :-) Foto er moro!

Har du fått sjekket om det var likt kamera som jeg fikk som du har anskaffet deg? I så tilfelle må jeg si gratulerer så masse! Da er du godt utstyrt. ;-)

Med andre ord

23.08.2010 kl.22:10

Tusen takk for alt det pene dere skriver til meg, heeele gjengen!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits