Sol deg slank!

På min daglige surferunde, fant jeg i dag en oppsiktsvekkende artikkel. Det skal nå bli mulig å sole seg slank! Tro det eller ei, men solariumskjeden Brun og Blid lanserer i disse dager stående solariumskabinetter i utvalgte sentre, som har en slankende effekt. Nå kan man på alvor slå to fluer i en smekk, noe som i høyeste grad kan være påtrengt i disse insektstider. Kremt... ;-)

Jeg må innrømme at jeg måtte blunke et par ganger ekstra da jeg leste denne artikkelen. Er det et mirakel vi står overfor? Hihi. Etter å ha lest artikkelen grundig, er jeg vel på en måte overbevist, selv om det høres noe snodig ut.

Les artikkelen du også, hvis du synes dette høres ut som noe for deg. ;-) Du finner den her.

Avslutter med å si som min kjære: Ka du trur!?

6 kommentarer

anettesbokboble

22.08.2010 kl.18:56

Aprilsnarr??? :D

leirabestas

22.08.2010 kl.19:29

Jeg svetter så innmari når eg soler meg ,skulle tru flere kilo randt av.Konklusjon det kan være noe i det,hm det er jo like godt å gå en tur for oss på bygda:))

juppjupp

22.08.2010 kl.19:30

ha ha ha...takke seg sola ute og naturlig kosthold og trim sier da jeg:O)

..

22.08.2010 kl.20:05

Heheh, leste det i går jeg også! Kan ikke si jeg at jeg kommer til å benytte det hvis jeg heller kan dra på treninga men:p

Georgine

22.08.2010 kl.20:57

Har vansklig for å tro dette ja. Tror jeg holder meg til gamle gode Elixia jeg og litt syden sol.

Creativboligstyling.

22.08.2010 kl.22:43

Hmmm ja nå har jeg hørt det også, ikke rart folk får dårlig selvbilde sier jeg bare. Det blir jo lagt opp til at man skal være slank og brun. Stakkars lettpåvirkelige tenåringer sier jeg bare..

Tror nok vanlig trening og naturlig sol er det beste, finere brunfarge får man også ;)

Ha en god natt søta! :) <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits