Solsikker så langt øyet rekker

Benn og jeg var på Sola en liten tur i kveld fordi jeg hadde fått nyss om en solsikkeeng i full blomst. Jeg syntes det var en glimrende anledning til å teste ut nykameraet mitt litt (Nikon D700), og Benn var ikke vond å be. ;-) Han fikset blitz, paraply, gardintrapp og nødvendig utstyr i en fei, og avgårde dro vi!

Da vi kom fram var en profesjonell fotograf akkurat i ferd med å ta bryllupsbilder ved den flotte enga. Vi satt og så på og sugde til oss inntrykk mens de holdt på. Det tok ikke lange stunden før de var ferdige. Fotografen tok seg imidlertid tid til en liten fotoprat med oss før han suste avgårde i sin snertne, lille Smart. Så var det vår tur!
Solsikker så langt øyet kan se...Solsikker på snei, helt i min ånd. ;-)
Solsikkefotografen i aksjon. ;-)
Foto: Benn Peter
Benn styrer med blitzen i det regnet var i ferd med å overrumple oss og vi måtte forte oss tilbake til bilen.Blid som ei sol(sikke)!
Foto: Benn Peter


Nå er det slutt på blogging og foto for i dag. Gjeeesp...!
Skal titte innom noen blogger og så er det digital pause til i morgen. Hehe.


9 kommentarer

juppjupp

21.08.2010 kl.23:16

Så flotte bilder...ikke dårlig du:O)

Jeg har også invistert i nytt kamera, samme som ditt visst jeg ikke husker feil i farta, mendet skorter på utsyr, så det får komme litt etter hvert:O))

Håper dere får en superduper kveld:O)

kozkoz fra Hege:O)

Gunn Berit

21.08.2010 kl.23:44

WONDERFUL!! <3

Margrethe

21.08.2010 kl.23:51

Det nye kamera er i action forstår jeg! ;o)

anettesbokboble

22.08.2010 kl.08:31

Åh, helt fantastisk :D

Creativboligstyling.

22.08.2010 kl.10:37

Utrolig flotte bilder!! :)) Flink du er! Morsomt når man har skikkelig utstyr! :D

leirabestas

22.08.2010 kl.12:38

Takk for gode ord på min blogg,ja eg prøver så godt eg kan å se det positive i kvardagen.

Solsikke engen var bare helt fantastisk,det er en av min yndlingsblomster,sel om eg aldrig har prøvd å så dem.Min søster bor på Sandnes,Debra Todnem,lærer i handverksfag

Allis

22.08.2010 kl.17:25

Harru sett på makan så flott!!!!! Skjønner godt at dere reiste for og ta bildet av dette flotte synet!!!

Med andre ord

23.08.2010 kl.22:02

Tusen takk for pene ord fra dere alle. Enga var litt av et syn, kan jeg love dere. Følte egentlig ikke at bildene yter den full rettferdighet. Den må oppleves!

quiltmania

28.08.2010 kl.12:36

ÅÅÅÅÅ så flotte bilder!!!! Utrolig den solsikkeenga nå fikk jeg lyst ut på tur med mitt kamera - men finner nok ikke en slik eng!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits