Ny sykkel

Den mellomste Bukken Bruse, alias Anna, har arvet syklene sine etter Astrid etter hvert som hun har vokst inn i dem. Nå har hun imidlertid blitt så stor at det ikke lenger er noen å arve, hun passer inn i damemodellene. Dermed var det omsider hennes tur til å få ny sykkel!

Jeg kan love at det var en begivenhet som frøkna likte meget godt! Stolt som en hane, eller skal vi si høne, har hun syklet i dag, rundt på feltet her, om og om igjen. Nå står sykkelen behørig låst utenfor, men før hun kom så langt, var Benn og Anna ute på en aldri så liten fotosession...
 


Selv fungerte jeg som stativholder for den eksterne blitzen Benn brukte. Det blåste nemlig litt, så vi var redde for at stativet skulle blåses over ende. Det viste seg at jeg ikke trengte å holde på stativet, så jeg snek meg med på et bilde til slutt. Bildet går under kategorien humor og illustrerer det jeg så ofte peker på: Foto er moro! Bare se her:
Da gjenstår det bare å fortelle at dette var det eneste bildet vi klarte å ta før det selvfølgelig kom ei vindkule. Haha. Resultat? Stativet blåste over ende og paraplyen som var festet til blitzen er nå behøret trykket ned i søppelboksen. ;-)

Sånn kan det gå!

Ny og fin sykkel på Anna ble det i alle fall. Tøffe bilder ble det også. Så får det heller være at vi er en fotoparaply fattigere.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits