Blomstergaver

Det er vel få som kan ha unngått å få med seg at jeg har rundet de 40 denne uken... ;-) Dagens annonsering i så måte er å vise noen glimt av vakre blomster som jeg takknemlig fikk på dagen min. Jeg er (som mange med meg) veldig glad i friske blomster. Den lokale blomsterbutikken her hos oss er veldig flinke på å lage dekorative og stilige oppsatser og buketter. Nå står blomstene i fullt flor hjemme i stua vår, men i dag fikk de seg en liten luftetur ut på plenen for å foreviges i dagslys mens de er på sitt aller vakreste.
Lekker oppsats som var gave fra mine gode kolleger.Stilige kalaer som jeg fikk av våre kjempegode venner.Fantastisk flott, stor bukett som jeg fikk av mamma og mannen hennes.

Vi har fått nyss om en stor og vakker solsikkeeng på Sola... Den kan ikke stå ufotografert, så nå bærer det avgårde med nykameraet mitt... ;-) Vi blogges!

Håper du får en herlig lørdagskveld!


3 kommentarer

Georgine

21.08.2010 kl.19:52

Gratulerer med dagen. Velkommen tlil 40+. Det går helt greit. Håper du har hatt en fin dag. Masse fine blomster. Ha en fortsatt fin kveld.

juppjupp

21.08.2010 kl.20:18

blomster er så koselig, absolutt verdt å evig gjøre de på bilder:O)

Ønsker deg og dine en flotters lørdag:O)

kozkoz

Gunn Berit

21.08.2010 kl.20:28

Lovely-og gleder meg masse til de solsikkebildene-kan klare å se at det blir vakkert!! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits