Se hva jeg har fått!

Av alt det flotte jeg fikk til bursdagen min i går, velger jeg å vise dere rosinen i pølsa. Jeg fikk nemlig et stjernekamera av de sjeldne, et kamera som jeg ikke har våget å ønske meg engang. Det har vært urealistisk for meg å noensinne våge og tenke tanken på å eie denne lekkerbiskenen, men nå gjør jeg nettopp det. Benn ga meg nemlig et Nikon D700 kamera i 40-årspresang. Mon tro hva jeg har gjort for å fortjene noe sånt? ;-) Kameraet har et nærmest uendelig antall muligheter og jeg gleder meg vilt til å begynne å fotografere med det, både i studio og utendørs. Vi prøveknipset noen få bilder inne i går kveld og resultatet ble intet mindre enn imponerende teknisk. (For innvidde i fotografering: Selv med ISO-verdi på 6400 og lukkertid på 1/20 håndholdt, ble bildene sylskarpe.)

Dette blir greier!Nikon D700 ♥


Som om ikke det skulle være nok fikk jeg dette objektivet av gode venner, samt Benns bror og svigerinne (Benn hadde nok hatt en liten finger med i spillet her... Hehe):


Nikkor 24-120 mm objektiv - et anvendelig og praktisk zoomobjektiv for fullformatkameraer som D700. Jeg gleder meg til å ta objektivet i bruk og supplere objektivsamlingen min med det. ;-)


Foto er moro!

Livet er herlig - eller hur? ;-)

PS! Jeg er veldig takknemlig og glad for alle gavene jeg fikk, men jeg håper giverne av alt det andre fine ser gjennom fingrene med at jeg velger å vie det nye kameraet litt ekstra opmmerksomhet. :-)

3 kommentarer

Margrethe

20.08.2010 kl.18:32

Flott kamera, nå blir bildene dine enda bedre. Og grattis med den store dagen!!! ;o)

Cathrine Nesset - fotografi

20.08.2010 kl.19:10

Åh! Heldiig!

Jona Rønning

20.08.2010 kl.23:12

Å så moro! :D Nå ønsker jeg meg enda mer nytt kamera jeg og!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits