Noen som er interessert i gammelt nytt?

Tja... Ikke vet jeg hvor stor interesse det er for gårsdagens eller for den saks skyld forrige dagens nyheter, men jeg har noen bilder fra søndag som jeg tenkte jeg kunne dele med dere med det samme jeg er i siget på bloggfronten. Har ikke rukket å dele dem med dere før nå, på grunn av et par superhektiske dager med oppstart på skolen for 4 av oss 5.

Vi var i alle fall på en alle tiders koselig familieutflukt til fyret på Vojen ved Hå gamle prestegård på søndag. Der ute er det bare så fint, med det åpne havet mot vest og den flotte, gamle prestegården og det flate jærlandskapet mot øst. Fyret ligger ute på en odde og man må gå cirka 10 minutter fra man setter fra seg bilen for å komme helt ut. Aktivitetsmulighetene er mange. 4 av oss klatret opp i fyrtårnet (mens sistemann sov middag! Gjett hvem, hihi), og jammen var det litt skummelt. Jeg kjente et umiskjennelig sug i magen da jeg så ned og samtidig oppdaget at rekkverket ikke akkurat var heeelt tett. Heldigvis gikk det godt for oss alle. Vi hadde med oss hele 4 kameraer på tur, som ble flittig brukt av en fotoglad familie som oss. Vi hadde med ball, som vi lekte oss med og ikke minst hadde vi med Primus og vaffeljern og steikte oss de nydeligste vafler til niste. Vafler i det fri smaker garantert mye bedre enn om du hadde steikt vaflene inne med akkurat samme røra. Tror du meg ikke, er det bare å teste det ut selv!

Hvis du er interessert i noen bilder fra turen, kan du kikke under her:Det lille fyret, som ikke virker fullt så lite lenger når man står oppe i det. ;-)Jærhus ved Vojen i typisk jærlandskap.Vi slappet av i hytteveggen i strålende sol.Tid for vafler!Vaffelsteiking ute i det fri anbefales på det sterkeste!
Foto: Benn PeterSmiiil til fotografen (mamma), slik at vi kan få gå og gjøre det vi vil etterpå! ;-PVi fikk besøk av en skjønn, liten hjerteknuser av en valp til stor stas for flere av oss.Noen finner anledning til middagshvil hvor det enn måtte være. ;-)Anna koste seg veldig både foran og bak kamera.Anna er på vei opp i fyret.
Foto: Astrid
Astrid i fyret.
Foto: AnnaAndrine napper bladene av en prestekrage og fant ut at han hun er forelsket i elsker henne også!Så var vi på hjemvei.

...og som elevene pleier å skrive som avslutning i fortellingene sine:
"Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur!" ;-)
8 kommentarer

Mona

17.08.2010 kl.19:08

Hei, Hege. Er innom av og til og leser i bloggen din. Du skriver skikkelig godt:-)

juppjupp

17.08.2010 kl.19:37

Så mange flotte bilder, ser ut som om dere hadde en superduper dag:O)

kozkoz

anettesbokboble

17.08.2010 kl.20:36

Nyyydelige bilder, det så utrolig koselig ut. Jeg fikk jammen lyst på vafler jeg. Og så skulle jeg ønske at jeg kunne sneket meg med i kofferten til svigermor som reiste til Figgjo i går. Da skulle jeg kost meg med familien, den vakre naturen... og kanskje møtt deg også... ;)

Gunn

17.08.2010 kl.22:46

Herlige bilder ja :) Ser ut til at jentene dine har arvet mors evner innen fotografi :)) SKikkelig fine bilder som viser hvor fint dere hadde det :)

juppjupp

19.08.2010 kl.20:39

Happy bursdag til deg søte bloggvenninne:O) Håper dagen har vært helt toppers:O)

kozkoz

Creativboligstyling.

20.08.2010 kl.16:38

Så flotte bilder! Og ikke minst nydelige barn!! :)) Vaffelsteking i det fri så jammen fristende ut, smart!! :))

Ha en super fredag kjære bloggvenninne:))

klem.

Raaka

20.08.2010 kl.17:18

Kjempe koselig blogg du har. Du skriver utrolig bra ! Stå på

Gidder du å kommentere min blogg ?

leirabestas

22.08.2010 kl.19:16

For en nydelig familie du har.Bildene deres var virkelig fine dere har fått fram stemningen dere hadde på tur.Det var jammen lurt å steke vafler på primus hadde aldrig kommet på det eg,men jeg tror deg når du sier att vaflene smakte bedre der ute enn om dei hadde vært stekt inne

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits