Full rulle, bånn gass, hektisk eller...

...travelt! Uansett hva man velger å kalle det, så merkes det at hverdagen er over oss for fullt igjen.

Jentene har startet på skolen igjen og det merker mor, som har ansvar for logistikken her i huset, meget godt. ;-) Alle med flere skoleunger i huset vet hvordan dagene rundt oppstarten er, og for min del har jeg jo hatt skolestart selv også. Riktignok som lærer og ikke elev, men jeg kan love alle uinnvidde at det er travelt. Heldigvis fungerer nakken så langt upåklagelig. Eller... Det var vel å ta litt hardt i, hehe, men den fungerer i alle fall godt nok til at jeg har kunnet gjøre jobben min tilfredsstillende disse første, hektiske dagene. Jeg jobber i 4. klasse i år og for første gang på de 17 årene jeg har vært lærer i Sandnes kommune (uff, nå hørtes jeg gammel ut, nå!) er jeg uten kontaktlæreransvar. I år skal jeg ha ulike fag i to 4. klasser, samt noen timer administrativt arbeid i uka.zwani.com myspace graphic commentsEr litt usikker på hvor mye tid det blir til bloggen i tida som kommer. Vi er inne i årets desidert travleste tid for en barneskolelærer, men jeg har på ingen måte tenkt å kutte ut bloggen min. Det kan imidlertid hende at det går litt lenger mellom innleggene enn tidligere. Er jeg borte en dag eller to, så vil jeg uansett komme tilbake når jeg kan. Dere blir ikke kvitt meg  lett! Hehe.

Akkurat nå har jeg imidlertid litegrann tid hjemme alene, og da sprang jeg sporenstreks til PC-en! Skal prøve å få tatt unna litt klesvask og rydding mens jeg har fred i huset og gløden over meg, men altså aller først en liten oppdatering til dere som leser bloggen min. Dere er herved prioritert! ;-)

4 kommentarer

anettesbokboble

17.08.2010 kl.20:27

Å, spennende dager for både deg og barna, selv om det er hektisk! Her i gården begynner skolen på torsdag, og vi strever fælt med å komme på å legge oss i tide. Men det kommer nok av seg selv når vi plutselig må stå opp klokka kvart på sju ;) At det går noen dager mellom hvert innlegg er ikke så farlig, det er jo ikke kvantiteten som gjelder, men kvaliteten, ikke sant? ;D

Gunn

17.08.2010 kl.22:44

TAKK FOR DET!!! :) Håper du koser deg med mindre ansvar også :) Godt å ta ting litt pent med tanke på skaden din også :) Vi har litt roligere dager enda. Vi har skolestart neste uke, og jeg er uten jobb til midten av september. Men da bærs det løs :))

18.08.2010 kl.09:02

Så fint at du prioriteter bloggen din, Helge. Den er så kjekt å lese, så da skal jeg heller tåle at det ikke blir skrevet like ofte som før :-)))

Vi skal få hund i morgen, Hege! Ja, ja! Hund....det er vel å ta litt hardt i. "En vrengt polvott" er vel et mer dekkende ord. En slik hun "de pene" damene i Holywood har på armen :-)))I alle fall røyter den ikke, lukter lite og krever lite tur.....perfekt!

Vi snakkes, og ha ei fin uke!

juppjupp

18.08.2010 kl.09:35

Noen ganger skulle jeg ønske jeg var lærer, men så komer jeg på at jeg er elendig til å lære bort så da ble det lagt på hylla...hehe...

Beundrer dere som klarer denne jobben og som hjelper våre etterfølgere å komme videre i livet.

Ha en flott skolestartuke:O))

kozkoz

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits