Lag enkelt en dekorativ krans av lyng

Jeg vil på ingen måte påberope meg å være noen hobbyfantast. Ikke er jeg spesielt flink, heller. Derimot liker jeg å finne på ting som kan brukes som dekorasjon, og når man i tillegg finner på noe som ikke koster (nesten) noenting, er det kanskje greit å dele tipset med andre...

Det jeg gjorde i går kveld var å lage en krans av lyngen som nå står i blomst i skrenten rett utenfor døra hos oss. Den ferdige kransen dekorerer jeg med ved inngangspartiet på huset vårt. Dette er noe jeg har gjort flere høster nå, og jeg har også ved flere anledninger latt elevene mine få prøve seg som kranselagere. Det er en kjekk aktivitet å holde på med når vi har uteskole. De aller fleste elevene jobber godt og får fine kranser med enkle midler.

Foto av meg: Benn PeterSå enkelt går du fram:Kjøp eller finn fram blomstertråd av stål.Plukk små kvister med lyng i blomst.
Det finnes et hav der ute akkurat nå!Surr ståltråden rundt de små kvistene og legg til flere og flere etter hvert som du surrer. Dette gjør du til kranselenka blir så fyldig og stor som du vil ha den. Når du har fått den lang nok, plasserer du endene sammen og surrer godt fast slik at den får kransformen.
Deretter er det bare å henge opp og nyte!


Da blir det seende slik ut:


En enkel og dekorativ lyngkrans som jeg lagde på under halvtimen.Stikkord:

5 kommentarer

Creativboligstyling.

10.08.2010 kl.09:56

Kjempe fin!! Så flink du er Hege! jeg må nok til skogs å finne litt Lyng ser jeg:))

ha en fin dag! :D

Klem Kine.

juppjupp

10.08.2010 kl.09:59

Den var fin...så jo ikke så vanskelig ut heller...hmmm...kanskje prøve seg på det ja...kjempe dekorativt synes da jeg:O))

I gode og onde dager!

10.08.2010 kl.10:31

Kjempefin....

Med andre ord

10.08.2010 kl.14:04

Takk takk, alle tre. Bare å løpe og finne lyng og sette i gang. ;-)

Allis

10.08.2010 kl.20:17

Utrulig flott da.. skal jammen lage sånn når eg kommer på hytta igjen, der florerer også lyngen nå om dagen.

Ha en fin kveld videre

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits