August

Nå er vi allerede godt inne i august og hverdagen er i ferd med å innhente de fleste av oss etter late sommerdager.


For min del skal det skje litt av hvert denne måneden... Jeg skal prøve meg i jobb igjen, i første omgang i 50 %v stilling, så får vi se hva nakken min synes om den planen. Jeg har helt sikkert verdens beste arbeidsgiver, som virkelig har lagt timeplan og arbeidsforhold godt tilrette for at jeg skal lykkes. På onsdag starter jeg igjen og jeg gleder meg veldig, samtidig som jeg er spent og lurer på hvordan det kommer til å gå. Jeg er forberedt på tilbakeslag, men håper og tror det skal gå godt. Skal oppdatere dere underveis... :-)

Jeg fortsetter å gå til behandling for nakkeskaden min, og jeg har faktisk en avtale med terapeuten min nå på formiddagen. Han har vært på ferie noen uker, så jeg merker at det skal bli godt å komme igjang igjen. Jeg har også klart å begynne å bevege meg litt mer igjen. I går var jeg ute og gikk en god tur på omlag ei mil, og jeg er motivert til å fortsette. Trimmings må til! ;-)

I tillegg til dette skal jeg krysse en stooor linje denne måneden. Fra å leve i de glade 30-åra, skal jeg over til å bli en (på papiret) moden og ansvarsfull, middelaldrende kvinne i 40-åra. Hvordan skal det gå, mon tro? Hehe. Folk har klart det før meg, men jeg innrømmer gjerne at det er en grense å krysse som jeg ikke er overvettet begeistret for.

På hjemmebane er vi i ferd med å sette inn ny garasjeport, og ferdigstille prosjektet ute i gårdsrommet. Litt småsnekring og maling gjenstår før vi kan si oss helt fornøyd.

Astrid skal begynne på ungdomsskolen denne måneden. Det er sagt haugevis av ganger før, men jeg må bare gjenta at det er utrolig hvor fort tida går! Tenk at jenta mi er ungdomsskoleelev allerede. Anna starter opp i 6. klasse, mens lille Andrine allerede er en garvet skoleelev og gleder seg til å starte i 2. klasse. Jentenes fritidsaktiviteter starter opp igjen snart også, og før vi vet ordet av det er sommeren 2010 definitivt over. Litt vemodig er det, det innrømmer jeg, men jeg er samtidig klar til å starte et nytt skoleår for oss alle med friskt mot og ny giv. Vi hadde jo ikke satt pris på ferier og kos på samme måte om det var slik i hverdagen. Det er avbruddene som gjør susen, tror jeg.

Da får jeg løsrive meg fra data'n og stelle meg litt før jeg farer avgårde til Sandnes og behandling...

Ønsker alle der ute en strålende augustdag!!


3 kommentarer

Creativboligstyling.

09.08.2010 kl.10:45

Du har mye å se frem til Hege! Det å komme seg ut litt i jobb og treffe kollegaer er sikkert kjempe fint. Ikke minst for det sosiale! jeg savner kollegaer veldig mye...siden jeg jobber alene. Håper det vil fungere for deg og nakken din;)

Tiden flyyr ja, synes ikke det er lenge siden Emma startet på ungdomskolen, men tenk..nå begynner hun på videregående!! Så årene på ungdomskolen gikk iallefall fort!! Det er bare å henge seg fast i svingene:))

Ha en flott dag, jobb på meg denne uken, men straks er det ferie igjen ;)) 1 uke på Kreta skal bli digg!

Ha en flotters dag Hege! ;))

Klem fra Hamar:D

Georgine

09.08.2010 kl.10:58

Lykke til med jobbstart og barn i ungdomsskole det er alltid spennende. Min yngste begynner på videregående nå og jeg er like spent som han.

Altvel

09.08.2010 kl.13:08

Lykke til med jobbstart, en må jo prøve før man vet om det går bra!

Fint og litt skummelt for oss foreldre når barna begynner å bli bli "store"- jeg kjenner igjen den følelsen. Ungdomsskolen kan være en utfordring, forhåpentligvis går dette knallbra:)

En sommer er snart over, fikk det plutselig litt travelt når jeg oppdaget at det var skolestart den 16.og ikke uka deretter, som jeg har trodd hele ferien. Litt forberedelser må til, både praktisk og mentalt.. så er vi igang!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits