Moysand/Grimstad

Da Benn og jeg startet ferieuka vår, tok vi turen innom min bror med familie (og en vennefamilie) som ferierte på Moysand camping i Grimstad. Jeg må innrømme at det viktigste for meg med dette stoppet var å hilse på mine søte nieser, som jeg ikke hadde sett siden januar. Praktisk og greit var det selvfølgelig også å ha kort avstand til Color Lines terminal i Kristiansand dagen derpå, derfor tok vi med oss teltet og sov ei natt på Moysand, vi også. Under kan du få se noen glimt av det vi gjorde sammen dette døgnet...Hanna og Klara med tanten sin, og ikke minst de nye Zhu Zhumarsvinene de hadde fått. ;-)Vi fikk god omvisning på campingplassen av de vante campingfrøknene. Her er vi nede på stranda.


    
Et veldig koselig og barnevennlig sanitæranlegg...Klara tok bilde av sin pappa og meg. :-)
Legg merke til marsvinene som poserer så fint. Hihi.Så var det Hanna på 5 som fotograferte moren og faren sin.
Jentene syntes det var stas å prøve mitt kamera, og lyktes ganske så godt. (Stolt tante! ;-))Hanna tok også dette fine bildet.......som så sånn ut før tante fikk justert litt. ;-)Egg og bacon fikses til frokost. Ole André ser jammen meg ut til å trives i kokkerollen.Hele gjengen!Benn og jeg fikk litt hjelp til å ta ned teltet i en fei fordi mørke skyer truet den tørre teltduken. :-)


Før vi tok ferja over til Hirtshals, stakk vi innom Grimstads trivelige sentrum. Der gikk vi litt i gatene og på havna, og vi fikk oss litt mat i magen. Dessuten tok vi disse to bildene med mobiltelefon:

Ser det ikke innbydende ut?
Jammen er det norske sørlandet et av de fineste stedene man kan feriere - bare været er bra!


Blogging fra selve Danmarksferien kommer litt senere... :-)

Stikkord:

Én kommentar

anettesbokboble

08.08.2010 kl.17:11

Så flotte bilder! Gleder meg til flere :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits