Supersøndag!


Denne dagen har bare vært så fiiiin!

Benn og jeg ble invitert med på båttur med gode venner. Sola strålte fra blå himmel og vi var naturligvis ikke vonde å be. Vi ble hentet ved kaia i Hommersåk og kjørte ut til Tingholmen hvor vi grillet, skravlet, solte oss og nøt dagen og det gode selskapet. Noen badet og noen sto på vannski. Selv gjorde jeg ingen av de tingene, men det er jo viktig at noen ser på også! Hihi.

I kveld var gulljentene mine hos oss noen timer før de skal reise på ferie med faren sin i morgen, via Sommerland i Bø og opp til Lom. Vi koste oss med is og lefser på terrassen, jentene fant fram Lego og bygde litt og vi spilte Yatzy alle sammen (OG GJETT HVEM SOM VANT!?) før det var tid for å kjøre dem tilbake til papsen. Etter gode klemmer, på begge sider(!), sprang jentene inn, og nå blir det drøye 2 uker til neste gang vi sees. Heldigvis vet jeg at de kommer til å kose seg masse i mellomtiden, og det skal jammen jeg også gjøre, men det er rart med det. Man savner dem ganske så raskt. Vi får holde kontakten via moderne medier til vi fysisk møtes igjen.

Noen mobilbilder ble det i dag også, gitt:På vei ut til Tingholmen. Hommersåk i bakgrunnen.


Is og lefser på terrassen med mine kjæreste kjære! ♥


Etter så mye frisk luft som vi har fått i dag blir man jammen trøtt! Nå skal jeg krype under dyna sammen med Benn og håpe på like pent vær i morgen. Kanskje blir det strandtur da?


Stikkord:

Én kommentar

anettesbokboble

26.07.2010 kl.13:24

Åh, så deilig! Dette så virkelig ut som en supersøndag! Klemklem :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits