Konkurranse/Giveaway

Søte Anette, som er en sjeldent ivrig og kunnskapsrik bokelsker, og om mulig like glad i sjokolade som meg, har en konkurranse/giveaway på gang på den fine bloggen sin. Jeg deltar så gjerne i "kampen" om flott premiepakke bestående av boka "Takk for alle minnene" av Cecilia Ahern, kjekke sandkakeformer og en spennende goodiebag.

Hvis du er interessert i å delta er det bare å følge denne linken, og vips så kommer du rett til konkurransen på Anettes blogg! ;-)Bli med i kampen om denne boka og andre fine premier!


Vi krysser fingrene og ønsker hverandre lykke til, gjør vi ikke? ;-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits