Sommerlørdag

For en deilig dag som snart er over! Endelig har vi fått litt sommervarme og SOL her hos oss. Det gjør noe med en, det er sikkert. Personlig føler jeg meg lettere til sinns og får mer overskudd når været er godt. Jeg benytter aller helst solskinnsdagene til å sole meg, men jeg rekker jo mye annet i løpet av en dag også. I dag har jeg blant annet fått unna litt klesvask, handlet mat på Rema 1000 (sammen med haugevis av andre i samme ærend, men jeg var nok ikke ute tidlig nok for butikken bugnet ikke akkurat av varer), grillet deilige oksefileter til oss, spist is(!) og lukt litt i bedene innimellom solslikkingen. Benn har derimot hatt et nytt prosjekt på gang, et prosjekt kalt "BBB". Tror han fikk litt blod på tann av å snekre søppelskur, i alle fall tente han på ideen min om å lage en benk utenfor inngangsdøra vår. Vi hadde allerede kjøpt inn passende puter mens vi var i Kristiansand, og i dag har Benn altså bygget en koselig benk med innvendig plass til putene og eventuelt annet stæsj vi velger å putte oppi. I morgen står maling av benken (pluss strøk nummer to på søppelskuret) på programmet.

I kveld var benken ferdig og vi innviet den med å innta deilige sommerdrinker mens vi prøvesatt den. Veldig koselig... Og godt med friske drinker! Drinkene besto av litt vodka og bananlikør, blandet med appelsinjus, Sprite, samt en dasj lime og en dæsj grenadine. Såntno' gjør susen! ;-)


Kveldens forfriskning! ♥Benn kan omsider hvile litt etter iherdig snekkervirksomhet gjennom dagen.Koselig på ny benk!Det ser nesten ut som jeg har fått nok å drikke, enda det var (nesten) første slurken... ;-)


Husk at det er dumt å "sova bort sumarnatta"! Lev livet, nyt kvelden og bare kos deg!

PS! Hvis du ikke har funnet ut hva "BBB" står for kan jeg røpe at det naturligvis betyr Benn Bygger Benk!


Stikkord:

2 kommentarer

25.07.2010 kl.09:37

he he...BBB...artig, og så ble det jo kjempe koselig:O))

Her er det full rulle fra morgen til kveld, ikke et rolig sekund:O))

kozkoz

Gunn

08.08.2010 kl.21:17

Hørtes helt herlig ut den drinken der ja!! :) Og når man har noe å feire bør man gjøre det til gangs!! Vi lever kun en gang-hvertfall som vi vet om :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits