Bilder fra Blinkfestivalen

I nydelig sommervær og med et festivalarrangement få byer kan matche, føltes det veldig bra å få anledning til å ta del i Blinkfestivalen i Sandnes i dag. Enten man er skiinteressert, musikkinteressert eller ingen av delene, et besøk på festivalen setter folk i god stemning. Man kan ikke unngå å være litt stolt av hva Sandnes år etter år får til med denne glimrende arrangerte festivalen.

Benn og jeg tilbragte noen koselige timer på Blinken i kveld og fikk med oss både 15 spennende kilometer rulleskigåing for menn med seier til Øystein "Pølsa" Pettersen, konsert med Karpe Diem og koselig sosialt lag med gode venner.

Skal ikke "skravle" mer, men heller vise noen inntrykk fra opplevelsene i bildeform:15 kilometer langrenn for menn var øvelsen som tilfeldigvis gikk akkurat da jeg fikk lurt med Benn opp på tribunen. ;-)Jeg heier og Benn fotograferer! Begge var enige om at det var en bra rollefordeling. ;-)"Pølsa" Pettersen og resten av gjengen rett før målgang.Så gikk vi til ølteltet og fant Marta & co. Benn poserer villig med pene damer...Marta var litt på skeiva i kveld. Hihi.Benn med sin opprinnelige dame.
Foto: MartaStemning i Vågen da Karpe Diem entret scenen.Mye publikum hadde møtt opp.Fra scenen. (Zooming gjør seg kanskje ikke så godt med et mobilkamera?)Marta syntes i alle fall det var god gang!¨Foran Karpe Diem på scenen var det også god stemning.
Flere timer før konserten startet stimlet ungdommen sammen for å sikre seg de beste plassene.Noen festivaldeltakere fant ut at hvis man skulle se noe som helst måtte man stå på bordet......men mor Ruth var ikke helt sikker på om akkurat det var noen god idé!
Her smiler i alle fall den godeste Ruth. ;-)Marta og Ruth bryr seg plutselig mest om telefonene sine og svikter hele Karpe Diem......men mange publikummere holder ut til siste slutt.Benn er blant dem som holder ut og smiler fremdeles tappert. Øl har det visst også blitt på gutten...!Nok en dame å posere med for min kjære. De ser da fornøyde ut, begge to!Stemningen ble høyere og høyere, men med ett var det slutt.


Vi er ikke flinke til å ta med oss kameraene våre for tiden, så også denne gangen er bildene tatt med Benns mobil.

I morgen fortsetter Blinkfestivalen, men det blir mest sannsynlig uten oss... Hvis du har anledning så anbefaler jeg deg virkelig et besøk, enten du foretrekker gratis brunsj, skikonkurranser eller fest på kvelden.

Les mer om festivalen på www.blinkfestivalen.no


8 kommentarer

24.07.2010 kl.09:38

Så mdeiloig med sånne festival kvelder, jeg har ikke fått vært på noen denne sommeren, men det kommervel, sommern er jo ikke over endda:O))

Til torsdag skal vi i hvertfall ut en tur i kristiansand og se på konsert på torvet, håper på sol:O))

kozkoz

Thirtysomething

24.07.2010 kl.09:46

Så fin bildeserie :)

Ruth

24.07.2010 kl.14:43

Kjekt og fine bilder!

Turid

24.07.2010 kl.22:18

Jøss er det Marta som jobba på Veterinærinstituttet??

Med andre ord

24.07.2010 kl.23:06

Turid: Du har helt rett, Turid! Marta er en av mine beste venninner. :-)

Med andre ord

24.07.2010 kl.23:06

Ruth: Ja, ikke sant... ;-) Vi koste oss, vi!

Med andre ord

24.07.2010 kl.23:07

Kristina: Tusen takk!

Med andre ord

24.07.2010 kl.23:08

Anonym: Neida, mye igjen av sommeren enda, heldigvis!

Kos deg i Kristiansand - dere er jo så heldige med været også, så det må jo bare bli bra!

Klem klem klem

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits