Nye Chill Norway-fristelser

Chill Norways nye høstkolleksjon er klar, og også denne sesongen var det fristelser i fleng å spore når jeg surfet litt på nettet. Dette er klær jeg mer enn gjerne kan ønske å være heldig eier (og bruker!) av denne høsten.

Noen smakebiter fra den flotte kolleksjonen:Lilla fristelse... ;-)En hvit drøm...Lekkert skjerf...Matchende antrekk for mor og datter.Mye lekkert til de små jentene også.

Alle bildene er lånt fra Chill Norways nettside.
Der finner du også mange flere godsaker om bildene over fristet til å se mer...

Klærne er i deilig kvalitet, blant annet i velour, og mange plagg har lekre detaljer som påsydde ord og hjerter. Det er bare å ønske og drømme seg bort. Kanskje blir man (jeg?) lykkelig eier av en kjole i løpet av høsten... Hvem vet? ;-)


Én kommentar

anettesbokboble

23.07.2010 kl.17:37

Åh, så fantastisk fint! Dette merket har jeg aldri hørt om før, men dette må absolutt sjekkes ut. Jeg elsker detaljer som hjerter og sommerfugler, og en deilig velourkjole i høstregn og vind må være helt herlig!! Ha en flott helg, kjære Hege <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits