Blåfrossen kveldstur

I går kveld fant Benn og jeg ut at vi skulle gå en tur ned til havet. Gikk ned Markens gate og østover mot Bystranda her i Kristiansand. På veien tilbake til hotellet tuslet vi rundt i smågatene i Kvadraturen (sm jeg nå har lært meg hva er) og bare tittet og koste oss. Regnet, som hadde fulgt oss hele dagen, hadde gitt seg, og det var en riktig så trivelig avslutning på en fin dag, som i mangel på solskinn bød på myyye shopping og god mat.


Vi bruker mobilen som kamera på denne turen vår, derav kornete/uklare/uskarpe/dårlige bilder rent teknisk, men stemingen klarer til og med mobilkameraer å formidle!
Litt bilder fra turen vår i går kveld kan du se her:


Sjekk temperaturen! Er det rart jeg ser blåfrossen ut? ;-)Litt lek må til.

Alle bildene av meg er som vanlig tatt av Benn, og det var med nød og neppe jeg fikk låne mobilen hans til å ta et par bilder, jeg også. Gleder meg til å få meg ny, egen mobil SOM VIRKER...

Nå står snart middag på planen. Tror det er stemning for Big Horn i kveld, men vi får nå se hvor vi ender opp. Som vanlig ender vi nok opp med å kose oss, i alle fall. :-)

Stikkord:

5 kommentarer

I gode og onde dager!

20.07.2010 kl.18:43

Så fint at du koser deg. Håper du får en fin kveld....

juppjupp

20.07.2010 kl.18:44

Når jeg ser på bildene deres kjenner jeg at jeg gleder meg sykt til en Kristiansand tur neste uke, for da er det nemlig min tur til å besøke det blide sørland og barnebarna mine:O))

Håper vi får det litt varmere;O))

kozkoz

Creativboligstyling.

20.07.2010 kl.21:28

Jeg kjente meg igjen nede ved havna der. Var noen turer i Kristiansand når Emma var liten. Flott by!! Ser ut som dere koser dere masse sammen! Fint par dere er:) Du så litt små kald ut på det ene bildet ja, he, he. Godt å legge seg under en varm hotell dyne da:)

Kos dere masse videre, og nyyt tiden der nede i sør.

Klem.

missM

21.07.2010 kl.16:36

Så fine bilder, ser ut som dere virkelig koser dere på tur :)

anettesbokboble

21.07.2010 kl.17:58

Det så jammen kaldt ut, ja! Men fine bilder ble det allikevel, dere er så flinke til å fange opp stemninger i bildene dere tar. Masse humor, kjærlighet og varme (selv om det er kaldt ;). Håper at resten av turen blir like fin, og litt varmere :) Jeg har gitt opp været her nord, og gleder meg heller over at det snart er ferie, sene kvelder og late morgener, nyter at vi slipper å stresse med skole og heller koser oss hjemme. Og så skjer det masse spennende på blogg-fronten. Jeg har tenkt masse på det vi snakket om da vi treftes; at man må stå på og tørre å prøve. Så nå har jeg vært skikkelig offensiv og det har resultert i Bokbloggturne og lese-eksemplarer fra Juritzen forlag :D Kjempestor-regnvåtsommerklem fra meg til deg :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits