Happy, happy Sunday!

Helga har passert i racerfart, men vi har fått utrettet litt av hvert. Blant annet har Benn fått sving på hammeren igjen og søppelskuret begynner å ligne på et søppelskur. Vi har også vært på Ikea og brukt ufattelige10 kroner (på en dobørste), haha, og drukket Kaffe Latte på koselige Emanuels Plass i Sandnes. I tillegg til dette har vi jammen klart å dele ei vinflaske. Vi brukte riktignok 2 kvelder før siste klunken kom, men allikevel... ;-)

Nå står Kristiansandtur på programmet! Som mange kjenner til skal Benn fremdeles jobbe der sør, og så har vi funnet ut at jeg kan slenge meg med og kose meg noen dager i sørlandsbyen, jeg også. Vi skal bo på Hotell Ernst, jeg skal nyte late dager, mest sannsynlig shoppe "litt", gå en tur på stranda hvis det blir fint vær, kose meg på kafé og lese bøker, samt selvfølgelig kose meg sammen med min kjære når han er ferdig på arbeid. I tillegg satser jeg på å få til en date med min sørlandske venninne, Heidi. Håper det går i boks! Jeg kan ikke klage på dagene med slike gode og priviligerte planer, kan jeg vel?

Vi er snart på farten og skal bare spise litt før avreise. Benytter anledningen til å ønske alle sammen en
zwani.com myspace graphic comments

Mulig det blir litt bloggings fra Sørlandet også. :-) I motsatt fall så blogges vi etter hvert. :-P Time will show!Stikkord:

3 kommentarer

anettesbokboble

18.07.2010 kl.14:26

Det hørtes kjempedeilig ut!!! Goood tur :D

Creativboligstyling.

18.07.2010 kl.16:19

Kos deg masse!! Nyt dagene i fred og ro Hege! :)

Klem Kine.

Katrine Stensland

18.07.2010 kl.16:36

Hørtes slettes ikke dumt ut =)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits