Gode sommerdager, dog med mobiltrøbbel

Været er ikke det beste om dagen, selv om jeg fikk meg noen gode timer i sola på onsdag. Jentene reiste til pappaen sin på 4-ukers ferie på tirsdag, og det er fryktelig lenge for en mor å være borte fra ungene sine. Benn har vært på jobbreise siden søndag. Telefonen min har sviktet meg. Dette til tross har jeg virkelig hatt noen gode dager...

Jeg har opplevd å kunne stå opp om morgenen uten store fysiske plager i over en uke nå. Det føles så godt! Jeg vet jo at tilstanden er veldig ustabil og at nedturen kan være rett rundt hjørnet, men allikevel har jeg virkelig nytt å føle meg i form. Dagene jeg har vært helt alene hjemme har jeg benyttet godt, synes jeg. Delvis har jeg slappet av og lest i lett sommerlektyre, men jeg har også fikset huset slik at det er ryddig og ikke så aller verst rent. I tillegg til dette har jeg fått anledning til å være sosial med gode venner. I går, for eksempel, tok godvenninna Marta og jeg en impulsiv kafétur i godt vær. Vi satt ute i flotte Langgata i Sandnes og nøt hver vår kopp med kaffe (Latte, for min del). Onsdagskvelden var vi en gjeng samlet hos Torunn og Geir, siden Geir fylte år og benyttet anledningen til å markere dagen litt. Det var en nydelig sommerkveld og vi satt ute både lenge og vel. Da jeg var på vei hjem la jeg merke til hva klokka hadde blitt og ble overrasket over at det "bare" ble en liten 6-timers feiring. Hehe. Tida går som kjent fort i godt selskap! I tillegg til dette har jeg vært på en av mine favorittplasser, som jeg blogget om tidligere, nemlig biblioteket. Stemningen der er så god, og gratistilbudene florerer. Denne gangen lånte jeg med meg hjem en god bunke bøker slik at jeg kan ha litt å gå på i ukene framover. Har begynt på Kjersti Viks "Mandø", en litt merkelig bok om en ungdomsgjeng som velger å tilbringe høstferien sin på den spesielle, danske øya Mandø. Du skal ikke se bort fra at jeg prøver meg på en liten bokanmeldelse etterhvert, heller, i ånden til Anettesbokboble, men på det området er jeg usikker på meg selv, så jeg får se om det blir noe av.

På onsdag måtte jeg en tur til Expert for å klage. Det er noe jeg misliker å gjøre, men denne gangen gikk det heldigvis veldig fint. Jeg kjøpte meg ny Sony Ericsson Xperiatelefon for under en måned siden, og på onsdag var den helt død. Trodde virkelig jeg hadde kjøpt kvalitet og lagt penger i en telefon som jeg kunne stole på og som hadde en del kjekke funksjoner. Ble derfor både fortvilet og irritert da jeg oppdaget at den sviktet meg, men mannen i skranken sa at jeg hadde alle rettigheter og fikk pengene igjen uten spørsmål. Alt vel og bra, egentlig, men nå står jeg atter igjen uten fungerende telefon, siden min gamle nødløsning streiker når den vil, og er med andre ord meget ustabil. Jeg får få Benn til å hjelpe meg å velge en ny... Har ikke så store krav, egentlig, men ønsker virkelig at den fungerer! I tillegg hadde det vært fint om den hadde mulighet til å overføre bilder via Bluetooth til PC-en. Det gjør det så enkelt både å ta og legge ut bilder på denne bloggen, for eksempel.

I ettermiddag kommer Benn hjem til meg og det skal bli så godt. Å være alene kan være behagelig. Det er ingen som roter eller maser og ingen man trenger å ta hensyn til, men savnet kommer raskt snikende, og gjensynsgleden blir stor når man atter er sammen.

Sånn! Da har dere fått en liten oppdatering på det som skjer rundt meg om dagen. Merker at det er lite aktivitet hos bloggerne og også på Facebook for tida. Det er bra, synes jeg - det viser at folk flest har annet å benytte sommerdagene til enn å sitte ved PC-en. Det blir tidsnok høst og anledning til å ta det igjen... Poster dette nå, logger av og går for å nyte sommerdagen, jeg også. :-)

Take care!


Stikkord:

3 kommentarer

Allis

17.07.2010 kl.13:03

Hoppsann!!!! Jaaa skikkelig irri når en kjøper nye ting og de ikke funker.. aaarg!!!

Herlig med litt aleinetid, men etter noen dager så kommer kjedsomheten.. likt over alt det..

Ha en flott lørdag og helg videre. kose deg masse i solen, den glimrer med sitt fraver her hos oss... vind og skya!!!! pokkern!!!! og regnet lurer uti horisonten..

juppjupp

18.07.2010 kl.00:01

Hei på deg kjære navnesøster:O))

Godt det ikke bare er meg som svikter på blogg og tryneboka, jeg har rett og slett ikke hatt tid og anledning til å sette meg ned de siste ukene, og da er det bedre å la være synes nå jeg:O))

Godt å høre at du har det fint, vi blogges snart igjen:O)

kozkoz

anettesbokboble

18.07.2010 kl.09:56

Hei på deg! Så utrolig irriterende med den mobilen, da! Godt at man kan trøste seg med deilige sommerdager :) Jeg har akkurat lik mobil, men har heldigvis ikke hatt noen problemer (bank i bordet). Blir spennende å høre hvilken ny mobil du bestemmer deg for! Jan Frode har en HTC Tattoo, den virker veldig bra - litt større touch mobil enn mini'en :) Du er forresten hjertelig velkommen til å være gjesteanmelder på bloggen min når du er ferdig med boken ;) Stoooor klem :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits