Du er den

Et lite kveldsinnlegg kommer fra meg i dag, fordi jeg føler for å dele ei låt med dere. Tidligere vurderte jeg Hellbillies til å være ei harry og bondsk gruppe, men jeg har i det siste fått øynene opp for at de lager en del god musikk. "Den finaste er veit" er jo nydelig, men jeg har også fått sansen for "Du er den", som er ei av låtene på den nyeste plata, som kom nå på forsommeren. Med den ønsker jeg dere en herlig sommernatt, enten du har koselige planer eller sitter på dataen i regnværet sånn som meg. Det sies at man ikke skal sova bort sumarnatta, men det er nettopp det jeg straks har tenkt til å gjøre allikevel. ;-)


Hellbillies: "Du er den"

Likte du låta?

Et lite PS slenger jeg også på: Vålerenga tok en sterk borteseier mot Odd i kveld og dermed er alt bare velstand. ;-)

God natt!!Stikkord:

5 kommentarer

anettesbokboble

12.07.2010 kl.23:09

Hellbillies har fantastisk fin musikk, søsteren min er skikkelig fan så jeg har blitt veldig glad i dem jeg også :)

Heidi

13.07.2010 kl.01:12

Hellbillies er definitivt ei av Norges beste grupper!!Har kjempesans for for de,en stor fan :-)Utrolig flott musikk...mye fine tekster...storfornøyd med at du har fått øynene opp for de,Hege :-)

Gunn

13.07.2010 kl.11:21

Vi elsker Hellbillies hos oss. :) Vi har ett par sanger som er "våre" Jeg og Lars har sett de Live, bl.a på Selbufestivalen. Helt herlig. Nydelige tekster og fengende musikk :)

Idunn

13.07.2010 kl.11:37

Er nok ganske glad i Hellbillies jeg også, må jeg si =P Har vokst opp med denne typen musikk, og selv om jeg har prøvd å rive meg vekk, er det enkelte grupper man ikke kan la være å like =P Den finaste eg veit ble spilt i kirken under bryllupet til broren min - som en overraskelse til bruden ;P Kollektiv strigråt vil jeg si. Sangeren selv (som var en god venn av brudeparet) slet med å synge ferdig. Nydelig, var det =)

Katrine Stensland

13.07.2010 kl.18:06

Min mann hører stort sett ikke på annet enn Hellbillies, så jeg er litt hjernevasket... De har mange flotte sanger!

Jeg er nå hjemme fra hytta, like bleik, og sitter og leser blogger i regnværet. Alltid artig å lese dine nye innlegg : )

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits