Ny dag og et lite tips!

zwani.com myspace graphic commentsBare lynraskt innom for å ønske leserne mine en god morgen!

I dag er været litt bedre her hos oss, så det blir nok litt uteliv utover dagen. Andrine sover fremdeles. Hun har snudd døgnet litt de siste dagene. Vi andre har fortært frokosten nå og er klare til å ta for oss av dagen. Ingen konkrete planer foreløpig, bortsett fra å være sammen og nyte det sommerdagen har å by på. Benn jobber jo, men da blir det desto koseligere når han kommer hjem på ettermiddagen.

Slenger på et lite sommertips til dere før jeg logger ut igjen: Narvesen har salg på utvalgte magasiner om dagen. Å nyte late dager med avslappende lesestoff er sommer for meg, og jeg er sikkert ikke alene. Så løp og kjøp!Stikkord:

2 kommentarer

Katrine Stensland

08.07.2010 kl.10:42

Hyggelig å kikke innom bloggen til noen med et liv som ligner mitt - mor og lærer ; )

Creativboligstyling.

08.07.2010 kl.11:58

Kos deg masse Hege! Og tusen takk for tips! :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits