Surfer, finner, snoper og shopper Bergansklær på nett - helt gratis!

Du herlige verden, som jeg koser meg med denne "jobben" jeg holder på med i dag... Som kjent vant jeg Bergansklær for 6300 kroner for noen uker tilbake gjennom værfotokonkurransen på Tv2. Nå har jeg sittet sammen med jentene og fråtset fra øverste hylle! Premien fungerer slik at jeg lager ei liste med ønsker som jeg sender over til min kontaktperson i Bergans, og så kommer produktene jeg velger fritt levert i posten til meg. Nå har jeg vært så heldig å vinne denne premien tidligere også, så vi "trenger" egentlig ikke så mye nytt, men det er veldig mye fra Bergans som kommer i kategorien "lyst på". ;-) Alle 5 har fått noen ønsker oppfylt, men denne gangen har jeg faktisk valgt å beholde mest selv. Jeg har blant annet valgt meg ut ei Kjerag jakke med matchende fleecejakke til og også T-skjorte i samme farge. Hvilken farge? Lilla, off course! Benn skal omsider få seg en etterlengtet Breheimen bukse og jentene får hver sin jakke, de også. Enda er det litt penger til overs, så da blir det litt småstæsj til mor. Livet er ikke det verste man har! Hehe.


   
Bildene viser noe av deg jeg har valgt meg ut, i fargen Violet.
Det er fargen på T-skjorta som ligner mest på den originale, men alle plaggene er altså likt farget.
(Bildene er lånt fra www.bergans.no)


Jeg var en tur i den ene sportsbutikken på Kvadrat og snoket litt på Bergansklærne i dag som en liten forberedelse til valgene. Det kan være litt vanskelig å se fargene og modellene rett på nettet, så det ble en nyttig tur. Jeg ombestemte meg faktisk på fargen etter å ha vært der. Den lillafargen jeg har valgt meg ser ikke fin ut på bildene, men er knallfin i virkeligheten. Synes jeg. Når det gjelder størrelsen vet jeg at jeg bruker small, men det er også greit å prøve litt for sikkerhetss skyld. Nå skal jeg bare legge til litt mer for å komme opp i rett sum(!), og så skal ønskelista sendes av gårde i dag. Så blir det bare å vente på alle godsakene skal komme dalende ned i postkassa til oss. :-)

Håper du har kost deg litt i dag, du også!


4 kommentarer

Margrethe

06.07.2010 kl.16:08

Heldiggriser!

Creativboligstyling.

06.07.2010 kl.17:12

Kjempe fine klær! Du er så heldig!! jeg har en Bergans jakke selv, som desverre ble ødelagt etter en barnebursdag...ja nok om det. Du kan jammen fråtse om dagen ja! Kos deg!! :)

Klem Kine.

missM

06.07.2010 kl.22:01

Så utorlig heldig du var! Selv har jeg så lyst på dunjakken...

kristian

06.07.2010 kl.23:14

Wow, så herlig! Håper du får alt du ønsker deg :) I dag har jeg kost meg på jobben, min hjertevenninne Trine har kommet hjem på ferie og kom innom for å hilse på. I helga skal vi slå oss løs på klassetreff! Stooor klem til deg fra meg :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits