Noen ord i farten

Vi pakker og ordner, rydder og fikser og gjør oss klar til å reise til Alanya i morgen tidlig. Det skal bli herlig å komme seg på ferie nå, altså... Akkurat nå måtte jeg innvilge meg en liten hvil på sofaen fordi nakken ropte om det, så dermed benytter jeg anledningen til å blogge litt, mens de to eldste jentene lager middag. 

Jentene har jo fått skoleferie i dag og er godt fornøyde, men Astrid har dessverre blirr veldig forkjølet i løpet av natta og er ikke i slag i dag. Hun har hvilt i flere timer etter skolen, og er heldigvis oppegående igjen nåVi krysser fingrene for at det går raskt over.

Har lyst til å fortelle at jeg har kjøpt meg ny telefon også. Jeg liker, i motsetning til folk flest, ikke så godt å få nye tekniske dingser. Årsaken er at jeg ikke liker å sette meg inn i alt det nye, det er liksom mye enklere med det gamle, trygge og gode. Problemet er bare at når det gamle ikke er "godt" lenger må man bytte det ut. Min gamle telefon var veldig ustabil og til slutt gikk det verken an å bli ringt til eller skrive meldinger ut, så da var det ingen utvei, annet enn å investere i en ny. Jeg kjøpte en hvit Sony Ericsson Xperia X10 Mini. Den er liten og snerten og har et utall funksjoner som jeg ikke forstår, men med tida til hjelp kan det jo hende at jeg forstår meg på den en vakker dag... ;-)

Det blir nok lite blogging et par uker framover, men intet nytt er som kjent godt nytt. Vi har planer om å kose oss en hel haug og bruke minimalt med tid på dataen. ;-)

Vi høres! Imens må dere ha noen deilige sommeruker. :-)

Én kommentar

anettesbokboble

18.06.2010 kl.23:00

Fy søren, så stilig! Og det beste er at jeg også har bestilt meg en sånn en! Venter den i posten når som helst :) Heldige oss to ;)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits