Små gleder

Jeg bare MÅ fortelle dere en liten solskinnshistorie. Barn er skjønne, det vet vi, og i dag smeltet lille Andrine hjertet mitt fullstendig da hun kom hjem fra skolen.

Denne uka har skolen hennes noe som kalles miljøuke, hvor det er fokus på ulike aktiviteter ute på tvers av alderstrinn. I dag var min 1. klassing på et koselig sted ved Hetlandsvannet. Da hun kom hjem var hun veldig begeistret over dagen og opplevelsene og kom hemmelighetsfullt til meg med noe bak på ryggen. "Eg har någe t deg, mamma!", kunne hun fortelle, "og eg tror du bler gla". Jeg smilte og tenkte for meg selv at hun nok hadde funnet noen markblomster eller en fin stein eller en kul kongle. Men neida! Jenta kunne stolt trekke fram en tom 1/2-liters flaske med Solo. Hehe. "Eg tenkte du ville blir gla' for denne kan vi jo pante og få penger for". Jammen er det flott med en økonomisk frøken som bidrar til familieøkonomien, hennes unge alder til tross. ;-)Andrine. ♥


Skjønneste snuppa mi fikk en gooood klem og selvfølgelig en bekreftelse på at jeg ble glad.

Er det ikke herlig?


8 kommentarer

Gunn

16.06.2010 kl.19:55

Kjære meg så søt!! :) Hihi, de er jo helt herlige! Hun hadde lyst å gi deg noe du virkelig skulle bli glad for og visste jo etter denne uken at flasker har verdi, herlig :) Send ho ut med ett nett, så skal du se dere snart har ekstra feriepenger, hihi :) Var så rart å se du skrev på dialekt. I mitt hode snakker du bokmål. Men du gjør jo sikkert ikke det :)

Med andre ord

16.06.2010 kl.19:59

Gunn Berit: Takk for koselig kommentar. Joda, jeg snakker bokmål, eller litt landsens utgave av bokmålet, kan vi vel kalle det. ;-) Men jentene mine er jo født og oppvokst her i vest og snakker rogalending, alle 3. Litt merkelig, men det må man regne med når man flytter på seg. ;-)

silje

16.06.2010 kl.21:05

Så herligt:)

D va någe aent min kom hjem me fra Hetlandsvannet idag...Ei 1/2 liters flaska me ei blodigla oppi!!

EKKELT, he he!!

Men han va veldigt fornødde:))

Mette

16.06.2010 kl.22:18

Hei Hege

Herlig, så søt hun er ♥ og en søt historie? Nydelige bilder du også viser av vannkanten. Ha en fortsatt fin kveld. Klem fra Mette

monica73

16.06.2010 kl.23:40

Så koselig og så søtt!

Sv:Deilig med ferie nå ja,hadde bare det huset mitt vært solgt så,men kanskje gubben fikser det mens vi er borte.Dere må kose dere i Tyrkia dere også.

Maria Rebeccas verden

16.06.2010 kl.23:58

så nydelig jente... :) Jeg måtte le..

anettesbokboble

17.06.2010 kl.16:58

Åh, så skjønt! En økonomisk liten miljødetektiv :)

missM

17.06.2010 kl.23:23

Så søtt og koselig:) Og ikke minst at hun bidrar i familiøkonomien;)

//Ja, jeg tror innimellom at de har litt lite blogger å legge på forsiden av side2 ;) Havner der innimellom. Og tenker at nå gikk de glipp av bra tema... ;) Men det er jo kjekt da!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits