En solskinnsdag

I dag er det nok en solskinnsdag her hos oss - på flere måter, egentlig.

Sola skinner atter en gang fra blå himmel. Det er nesten så det begynner å bli en vane å våkne opp til. Er det ikke herlig? Terrassen vår ligger, som jeg har skrevet før, godt i le for eventuell vind, og helt usjenert, så der tilbringer jeg time etter time når anledningen byr seg.

i går kom jentene tilbake fra faren sin og skal nå være hos oss i 4 uker! Sydenferien er rett rundt hjørnet. Snart skal jeg reise til Sola og hente Benn som kommer hjem fra offshoreturen sin. Kan det bli bedre?

Feirer den flotte solskinnsdagen med Postgirobyggets versjon av temaet:

Postgirobygget: "En solksinnsdag"

...og legger også til et vakkert bilde, som jeg selv mener er et av mine beste:


Himmelen hos oss nå nettopp! Hihi

Med dette solskinnsinnlegget ønsker jeg deg en strååålende dag!
Det skal jeg ha... :-D


3 kommentarer

Gunn

16.06.2010 kl.14:19

SMØR det inn du!!! Vurderer sterkt å finne et hjem i nærheten av ditt, siden du alltid har så fint vær!! Vi har gråvær og kan ikke se noe til sommer og den følelsen det gir. Vi får satse på at østlandet gir oss mer sol når vi drar ned om to uker. :) Den følelsen du får når du ser din kjære igjen er sikkert nok til å kalle dette en solskinnsdag! <3

anettesbokboble

16.06.2010 kl.14:33

Her regner det i dag, men det blåser jeg i, for Ingrid har kommet hjem og alt har gått bra (Hun har vært i Bodø og operert bort en tann). Nå skal vi bare slappe av og kose oss, så håper vi at vi får like blå himmel som du har, i morgen :) Kos deg med alle dine kjære, klemklem :)

I gode og onde dager!

16.06.2010 kl.14:36

Håper du får mye fint vær i sommer...

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits