Håndball vs. fotball

Norge vant VM-kvalifiseringskampen i håndball mot Litauen 27-19 i Stavanger Idrettshall foran 5122 tilsuere. Pluss meg! ;-) Visst har jeg sett bedre håndballkamper enn kveldens batalje, men Norge vant enkelt mot en middelmådig motstander. Stemningen var utrolig høy og Stavangerpublikummet levde igjen opp til sitt rykte som Norges beste håndballpublikum. For meg var dette en herlig opplevelse på en lørdagskveld, som har vært preget av fotball-VM i mediene. Riktignok sendte Tv2 håndballkampen i beste sendetid, men jeg har inntrykk av at svært mange har prioritert fotball-VM. Det å gå på landskamp og kjenne på nasjonalfølelsen og den gode stemningen, følge et målrikt og actionfyllt håndballoppgjør live på arenaen slår i mine øyne knockout på "konkurrenten" fotball-VM. Jeg vet jeg får mange på nakken med dette utsagnet, og det er helt greit. Jeg respekterer at mange fotballglade tenker annerledes, men jeg spør likevel: Hva får deg som har valgt å prioritere fotballkamper med utenlandske lag i kveld til å velge dette framfor en viktig landskamp i håndball med Norge involvert?En engasjert landslagssjef Robert Hedin.
Klikk på bildet for kilde.


Her sitter jeg utmattet, men storfornøyd etter kveldens seier og er spent på reaksjonene til dette innlegget. Imens sier jeg:

Heia Norge!

Referat fra kampen? Klikk her.

 som også er interessert i fotball. ;-)

16 kommentarer

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

13.06.2010 kl.01:45

Håndball er gøy. Fotball hva er det? er det noe som er på føttene? ha en nydelig helg. ,-)

V

13.06.2010 kl.02:00

Håndball er og blir en uinteressant b-sport. Dessverre.

bernhard

13.06.2010 kl.07:58

hvis du ikkje forstår at andre liker fotball så er det vell ingen som forstår hva du holder på med det gå jo ann å like begge deler i dette tillfele er jo verdensbeste fotbal lag på gang dette er et lett valg for oss håper att du hadde en fin opplevelse der inne i går hvor dan er det med nakken når du sitter på dei ringe setene i hallen. så hadde v en go opplevelse på å se på fotballkammpene alle med sitt

Anna Elise H. Riise

13.06.2010 kl.10:21

Jeg tror det handler om interesser jeg, Hege. Jeg for min del deler hverken interessen for fotball eller håndball. Jeg er friidrett...og jeg vet at jeg hadde sett på det uansett om det var nordmenn med eller ei.

En annen ting, er at jeg synes vi burde være mere patrioter!

Det synes jeg mangler totalt!

Jeg som Haugesunder heier på fotballaget i Haugesund, selv om jeg ikke har peiling på fotball? :-))

I gode og onde dager!

13.06.2010 kl.10:34

Foretrekker håndball når som helst, men klarer meg uten det også...

Med andre ord

13.06.2010 kl.10:42

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..: Hehe. Mange meninger ute og gå. Det er viktig å respektere at vi er ulike. Fotball er også gøy, synes jeg, men prioriterer som sagt håndball. Ha en strålende søndag!

Med andre ord

13.06.2010 kl.10:43

V: Jeg respekterer meningen din, men synes det er synd at du er så ensporet. Hva som er A- og B-idrett er det nok ingen fasitsvar på.

Med andre ord

13.06.2010 kl.10:45

bernhard: Klart jeg forstår at andre liker fotball. Liker fotball godt selv også, vet du. Ja, opplevelsen i hallen var fin, selv om nakken ganske riktig ikke var fullt så fornøyd etterpå. ;-) Men det var verdt det!

Med andre ord

13.06.2010 kl.10:48

Anna Elise H. Riise: Så enig, så enig med deg, både når det gjelder interesse og patriotisme. Det er også noe av poenget mitt her, at jeg synes vi bør være Norgespatrioter og engasjere oss når det er landskamper på gang, uavhengig av idrett. Selv er jeg også Vålerengapatriot til tusen, til tross for at jeg ikke har bodd på de trakter på over 20 år. For meg er det Norge og Vålerenga som gjelder. :-) Ha en fin søndag!

Med andre ord

13.06.2010 kl.12:32

Siven: Fin innstilling! ;-)

Med andre ord

13.06.2010 kl.12:35

...og så et tillegg til dere alle: Det er moro å provosere litt OG få reaksjonene. Dere som kjenner meg vet at det hender jeg kan uttrykke noe for å oppnå nettopp dette. ;-) En bloggers privilegium er jo å kunne uttale seg uten nødvendigvis å være superseriøs til enhver tid, selvfølgelig uten å såre noen.

Jeg ønsker fotballfans, håndballfans og alle andre en herlig søndag! Nyt dagen og kos deg med de du har rundt deg, enten du velger å se eller gjøre det ene eller det andre. ;-)

Røsi

13.06.2010 kl.12:51

Er på noen måter enig med deg/dere her Hege, vi (Nordmenn) bør være bedre til å støtte opp om det som er Norge`s stolheter, vi burde også bli mer patrioter (som nevnt) en det vi er nå på flere områder...

På den andre siden så er det vel allerede bra nok om Stavanger har Norges beste hånball publikum?

Det er vel da er det er greit at jeg (og andre) som elsker å se verdens beste fotballstjerner møtes, at vi får lov til å velge vekk Kjelling & Co til tross for at det er landslag, og virkelig kose med det som intresserer oss og få se dem sette prikken over i`en gang på gang i en idrett som regnes for alle nasjoners fellespråk... c",)

Så lenge vi har et valg om å se håndball live eller fotball på Tv, så velger folk det som ligger dem nærest hjertet og det som passer best der og da.

Men siden du er med i klanen så vet du nok også at dem som elsker fotball, dem gjør det på samme måte som patriotismen fungerer (Norge eller ikke), patriotismen må en vokse på seg sammen med dem rundt seg som er engasjert rundt en eller flere idretter.

Stilig du tok opp dette temaet, har liksom bare ventet på det c",)

Ha en super Søndag

Karsten

13.06.2010 kl.13:07

Å se verdens beste fotball er bare bedre og mer spennende enn håndball, eneste jeg IKKE liker er de hekkans vuvuzelaene.... PS! skikkelig morsom stavefeil du hadde i bloggen:)

Creativboligstyling.

13.06.2010 kl.15:34

HÅNDBALL, HÅNDBALL, HÅNDBALL, HÅNDBALL.....HÅNDBALL SÅ KLART!!! Her skjer det noe hele tiden, tøffere taklinger og høyt tempo, dessuten blir det mål. Flott spill, trekk, trick skudd, redninger og målvaksspill. Dette er sporten for tøffinger, ikke jålette guttunger som bryr seg mer om millioner på bok, hvordan de ser ut og skuespill. Lett å skjønne at jeg ikke er et fotball menneske, Ha, ha. Har spilt håndball selv, opp til 1 divisjon. Fikk med meg en landslagssamling for 16 åringer og spilte på kretslaget til Hedmark. Har vært trener i 8 år og er en engasjert forelder:) Så ja...HÅNDBALL!! :)

V

13.06.2010 kl.16:26

Saklig innlegg, Creativboligstyling. Jålete guttunger? Bryr seg om millioner på bok? Hadde håndball vært like stort som fotball hadde også håndballspillere hatt millioner på bok, men det har de definitivt ikke. Alt handler om interesse og sponsorer. De som trekker folk, får også penger i kassa. Sånn er det bare.

Pelle Moe

07.08.2012 kl.12:59

I en håndballkamp scores det fort 40 mål på 60 minutter, selv med keepere som redder oppimot 60% av skuddene. I en fotballkamp scores det vanligvis maks 5 mål på 90 minutter, enda målet er 7,32 x 2,44 meter mot håndballens 3 x2 meters mål. Tallenes tale er klar: Mer action på kortere tid = bedre underholdning, hehe.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits