Da jeg møtte en kjendis

Mens regnet sildrer ned og slukker tørsten til takknemlige planter etter en lengre tørkeperiode, benytter jeg anledningen til å fortelle dere en liten historie...

Året er 1990. Tror jeg. Jeg arbeidet i resepsjonen på Hurdalsjøen Hotell. Der ble det ofte holdt kurs, konferanser og seminarer. Ved et tilfelle kom Jens Stoltenberg til hotellet for å holde et foredrag. På denne tida var Stoltenberg en fremmadstormende politiker, godt kjent og definitivt med utseendet på sin side. Da foredraget hans var over, fikk den godeste Jensemann, som seg hør og bør, en stor og flott blomsterbukett som takk for innsatsen. Etter endt oppdrag kom han bort til meg i resepsjonen og takket pent for seg, før han hastig steg inn i den ventende taxien på vei til neste oppdrag. Selv sto jeg igjen, rødmende og paff, med blomstene hans i hånda! De var til meg, rakk han å si på vei ut... Hehe. En sjarmerende og snodig episode, som det er artig å tenke tilbake på. Den kommende statsministeren gjorde et godt inntrykk på meg, og blomstene var virkelig kjærkomne og fine, men stemmen min har han aldri fått! ;-)


En ung og attraktiv Jens Stoltenberg, slik JEG husker ham. Hihi.
Kilde til bildet.


Nå lurer jeg på om dere medbloggerne mine har møtt en kjendis noengang, og har en historie å fortelle i den forbindelse? Jeg utfordrer i så tilfelle hver og en av dere til å lage et blogginnlegg om det! Legg gjerne en link til innlegget under her, så ser vi hvor mange historier vi klarer å samle. Har du ikke egen blogg? Skriv historien din i kommentarfeltet, da vel. :-)

Lykke til! 

12 kommentarer

Margrethe

11.06.2010 kl.16:28

Jeg har møtt hundrevis....skryte,skryte! Som fotograf i ukepressen blir det gjerne slik!

Mange hyggelige og noen rare! Syns det er litt moro med kjendiser, er ikke blitt lei! Tror ungene mine er mer lei av at jeg skryter av at jeg "kjenner" den og den etterhvert som de dukker opp på TV!

Med andre ord

11.06.2010 kl.16:31

Da får du velge deg ut en, slik jeg har gjort, og blogge om det! Du har sikkert mange artige historier på lur...

anettesbokboble

11.06.2010 kl.17:05

Så morsomt! I går traff jeg faktisk 3 kjendiser. Sebastian Warholm (Robin i Himmelblå) var innom kiosken vår etter å ha vært med på P4's radiosending fra Ylvingen. Senere på kvelden kom Reidar Sørensen og Anne Krigsvoll også innom etter å ha spilt teaterforestilling med Nordland Teater. Artig :)

Margrethe

11.06.2010 kl.17:24

Da er historien min (det vil si min datter sin) lagt på min side!

http://margrethemadsbakken.blogg.no/?c=1276269627

Alexandra

11.06.2010 kl.18:11

Jeg møtte en islandsk kjendis, "idolet" mitt, sangeren Páll Óskar etter en fantastisk konsert i Reykjavík 2008. Han er Popstjerne nr.1 på Island, har vært med i EEC og satt i en sofa, legendarisk:

http://www.youtube.com/watch?v=eDUWCJz_UEY&feature=related

Konserten/stemmen hans var ennå finere enn på alle CDene jeg har,en magisk opplevelse. Bare 40 personer i et gammelt bibliotek som hørte på ham.Veldig bra akkustikk, bare stemmen hans og en dame som spilte harpe. Utrolig.Intimt.Etterpå ble det bilde av oss 3 og jeg fikk sagt hvor fin musikk det var og ble ellers helt målløs. Han takket ydmykt.

En annen gang jeg møtte en islandsk kjendis var i 2003. Da traff jeg på Jónsi (sangeren i Sigur Rós) først en gang i gågaten i Reykjavík og jeg spurte ham om han syntes det var ok at noen forbipasserende tok et bilde av meg og ham. Han svarte NEI! og jeg ble litt pinlig berørt med en gang. Men i samme øyeblikk tok han fotoapparatet fra meg, snudde det mot meg og ham og tok et veldig morsomt bilde av oss. Samme kvelden traff jeg ham på en pubb og vi stod i samme dokøen og snakket om alt mulig. Jeg ba ham hilse til Pall Óskar ;þ).Og desverre (grunnet alkoholinntaket?) låste han ikke dodøra da det ble hans tur på do og jeg var ufrivillig tilskuer.Jeg lovet meg selv å ta en pause fra å lytte til Sigur Rós..;þ)

Satt på flyet fra Tromsø til Oslo på søndag. Han Bjørn...blabla som synger YESMAN satt rett bak meg. Fikk kjeft av datteren min, at jeg ikke hadde bedt om autograf...:D

Gunn

11.06.2010 kl.20:16

Hihi-jeg har også møtt Jens og familien hans (maaaaaaange ganger) Hoho, godt du vet jeg ikke er så blærete av meg. Jeg hadde sommerjobb på søndre sandøy på Hvaler i mange år på rad. Det er der Stoltenberg har sommerhuset sitt. De var stadig innom butikken og puben jeg jobbet i. Det jeg la merke til var at han var sammen med ei skikkelig Blitzerdame og at jeg syntes ungene hans var utrolig lite oppdragne (hoho) Jeg skal lage en annen historie på bloggen min og legge igjen linken her etterpå-har en skikkelig saftig en som jeg regner med folk syns er litt stas :D

Georgine

11.06.2010 kl.21:42

Ble ikke han kåret til Norges mest sexy mann engang tro. Vel jeg tror ikke jeg har møtt noen kjendis. Ikke noen som har gjort inntrykk ihvertfall.

Med andre ord

11.06.2010 kl.22:40

anettesbokboble: Er nok ikke få kjente fjes som har lagt igjen noen slanter hos deg opp gjennom årene, vil jeg tro... ;-)

Med andre ord

11.06.2010 kl.22:40

Alexandra: Takk for bidraget. Herlige historier, Alexandra!

Med andre ord

11.06.2010 kl.22:41

Gunn Berit: Er nok mange som har små historier om Jensemann, ja.

Venter i spenning på den saftige historien din, altså. ;-)

Med andre ord

11.06.2010 kl.22:43

Georgine: Det kan godt hende, jeg vet ikke. ;-)

Gunn

12.06.2010 kl.00:43

Nåja-jeg fikk hverken driks eller blomster jeg da, hehe

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits