Flinke finske frøkner

I kveld ble jeg, av alle ting, tipset om et finsk jenteband av Benn, som satt ute på Valhall og pustet ut etter nok en lang arbeidsdag. Jeg var vel bare middelmådig interessert, må jeg innrømme, men søkte opp bandet da vi var ferdige med å snakke i telefonen, og jeg ble virkelig positivt overrasket.

Jeg er hele tiden "på jakt" etter god musikk, og er veldig fornøyd når "nye" artister eller band dukker opp i min bevissthet. Det finske jentebandet jeg snakker om heter Indica, og jeg anbefaler det gjerne videre til alle musikkglade lesere. :-) 

Under kan du høre Indicas låt "In passing":


Hvis du ble interessert og vil høre mer, prøv denne linken for flere gode låter.

Har du hørt om gruppa tidligere?
Hva synes du om musikken?

GoD nAtT!


4 kommentarer

MYLDRA

11.06.2010 kl.00:13

hmm... nais! Dette likte jeg.

Bjørg Aga

11.06.2010 kl.12:42

Artig å følge med på hva du driver med. Er du alltid på farten med alle dine interesser? Jeg nyter sommeren i disse dager! så vi er mest ute. De unge er begynt badesesongen!

Med andre ord

11.06.2010 kl.12:56

MYLDRA: Så bra at vi er flere i samme båt!

Med andre ord

11.06.2010 kl.12:58

Bjørg Aga: Hehe. Det har vært litt vel mye som har skjedd i det siste, ja. Med 3 barn er det utrolig mye som skal skje før vi omsider kan ta ferie. Ellers liker jeg jo å være i aktivitet, men helsa begrenser det helt av seg selv for tiden. Jeg trenger mye hvile mellom slagene. Når det er sagt er jeg enig med deg i at finværet må nytes, så så raskt jeg kan koser jeg meg i sola.

Ønsker deg ei riktig god helg, Bjørg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits