Overraskelse til meg i dag også!

Du kan tro jeg føler meg som en priviligert blogger om dagen!

For noen dager siden fikk jeg en nydelig bloggaward fra Gunn Berit. I går fikk jeg to par knallfine øredobber fra Linn Elisabeth. I dag dukket det opp en ny, superkoselig award, denne gangen fra skjønne Anette. Anette er bloggeren som jeg hadde gleden av å møte for noen uker siden. :-) Tusen, hjertelig takk for awarden og de fine ordene, Anette!


Awarden min er slik:Dagen i dag er godt i gang, uten at jeg har fått gjort stort mer enn å oppdatere meg på hva som har skjedd via cyberspace siden jeg logget av i går kveld. ;-P Planene for dagen er et legebesøk om ikke så lenge. Deretter skal jeg til biblioteket og låne noen flere bøker. Er faktisk helt tom for lektyre etter at biblioteket har vært stengt et par uker på grunn av streik. Er derfor glad glad glad for at streiken er over og at de åpner igjen i dag. Håper for de ansattes del at streiken var nyttig. ;-)

I kveld skal Astrid og jeg på høytidelig avslutningsfest for henne. Hun legger nå 7 år på barneskolen bak seg og det må jo markeres. Vi møter i finstasen til god mat, sosialt samvær og underholdning. Dessverre får ikke Arne (pappaen hennes) anledning til å være med. Andrine skal nemlig ha avslutning for 1. klasse i kveld. Dessuten må Anna kjøres på turn, så da ble det til at vi måtte dele oss. Det er utrolig hvor mye som skal presses inn av program nå disse ukene før sommerferien tar til...

I dag er det utrolig varmt ute. Termometeret viser 22 grader i skyggen nå på morgenen, men det er lettskyet. Fra i morgen er det meldt kjøligere og regn, så jeg skal utsette husarbeid til i morgen og være mest mulig ute i dag. Det innebærer blant annet å gå til legen og biblioteket, og la bilen få hvile hjemme. Det er jo bilfri dag i dag også, leste jeg så vidt om, så den planen passer fint!

Håper du også får en deilig torsdag med syslene dine!

5 kommentarer

juppjupp

10.06.2010 kl.10:46

God formiddag:O))

Jeg ble også kjempeglad da jeg fikk en award...ikke mye som skal til:O))

Håper du får en digg dag og kos deg med gåturen din:O))

kozkoz

anettesbokboble

10.06.2010 kl.11:16

Værsågod, vel fortjent :) Håper du får en deilig dag i solen :D

I gode og onde dager!

10.06.2010 kl.13:25

Heldige du. Håper du får en fortsatt fin dag

Allis

10.06.2010 kl.17:08

Jøsses så heldig du er, men det er nok velfortjent også da;-)

Ja er det ikke et fantastisk vær vi har hatt, herlig!!! men det snur her hos oss og, det har allerede begynnt, det er helt overskya her nå og regnet ligger nok på lur. Vi skal til Røros i helgen, selvfølgelig måtte det melde regn og surt vær.. pokkern!!! men vi skal nok kose oss for det, men eg hadde gledet meg til og se plassen , har hørt masse om den.

Ha en fin fin kveld videre

Med andre ord

11.06.2010 kl.12:55

Allis: Nå har været snudd hos oss også, men nå skal jeg si noe jeg aldri trodde jeg skulle si: Det var godt med litt regn. Årsaken til dette utsagnet er at for det første var det supertørt ute og for det andre får jeg gjort litt inne igjen. Er det pent vær nekter jeg nemlig å gjøre husarbeid inne og med så mye pent vær her den siste tiden var det jammen på tide med en liten oppshining inne. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits