Se hva jeg har fått!

Da jeg våknet i morges ventet en koselig overraskelse på meg. Min bloggvenninne og inspirasjonskilde, Linn Elisabeth, skulle gi bort to par bling-blingøredobber på bloggen sin og jeg meldte min interesse. Jeg fikk et par nesten identisk med de kvadratiske til jul, men stiften røk dessverre før jeg rakk å bruke dem. I ettertid har jeg leita etter et par nye for jeg likte dem så godt, men jeg har ikke kunnet finne tilsvarende. Mest sannsynlig er det feil sesong for dem nå... Uansett. Gleden var stor hos meg da Linn Elisabeth skrev til meg at jeg var den heldige som skulle få de to parene.
Øredobbene jeg fikk. :-) 
Bildet er lånt fra bloggen til Linn Elisabeth.


Jeg vinner, som jeg har skrevet før, aldri noe som helst, så jeg tipper at årsaken til at jeg var den heldige denne gangen er at hun ikke kalte det en konkurranse, men at hun ville gi dem bort. Hihi. Det var utrolig mange som meldte sin interesse så nå føler jeg meg utvalgt og lykkelig. ;-)

Er ikke alltid så mye som skal til, men dette var en super start på dagen! Regner forresten med at fortsettelsen blir like bra. Nå er jeg på vei til skolen jeg jobber på for å få med meg revyen som 7. klasse setter opp. Jeg blir alltid så rørt og imponert over elever som opptrer, så jeg gleder meg veldig til denne opplevelsen. Deretter venter terrassen. Her fortsetter kanonværet nemlig i dag også. Sola skinner fra klarblå himmel og temperaturen nærmer seg 20 grader allerede. Dette skal nok bli en bra dag i Heges ånd. ;-)

Håper du har noe fint å se fram til i dag, du også!


9 kommentarer

UtenVerdighet - Anne Belinda

09.06.2010 kl.09:07

Gratulerer med øredobbene:-D Og kos deg på jobb idag :-)

juppjupp

09.06.2010 kl.09:52

Koselig med overraskelser i posten...det får jeg nesten aldri:O((

Dere er heldige som har sol...her regner det, men jeg trøster meg selv med at jorda trenger det;O)) Så er det faktisk litt lettere å holde ræva neratt kontorstolen...hjemmekontor+sol=vanskelig...hehe

Ha en flott dag, og kos det med revyen, ungdommer er flinke altså:O))

kozkoz

Gunn Berit

09.06.2010 kl.10:07

Så gøy med en gave :)) Dere er så utrolig heldig som har sommer. Her er det høstvær. Kaldt, men vi ser noen få blåflekker på himmelen. Er vi heldig passerer temperaturen 15 grader midt på dagen. Æsj-vil ha sommer jeg nå, men den virker å la vente på seg ja. Du må nyte solen og bare kose deg! Fordi du fortjener det!! Jeg skal ta en dupp med minstemann snart og deretter ta med meg guttene ut i friskluft. Vi får ta på oss allværsjakker og la det stå til :)) I morra er en hektisk dag med møter, fysio, frisør og fotballtrening.

I gode og onde dager!

09.06.2010 kl.14:41

Jeg elsker overaskelser, desverre er det ikke ofte, men heldige du, slit dem med helsa...

anettesbokboble

09.06.2010 kl.17:04

Gratulerer så masse! Vel fortjent og skikkelig lekre ♥ Her er det også strålende sol i dag, men skikkelig kald nordavind - typisk Brønnøysund! Kos deg hele dagen :)

Med andre ord

09.06.2010 kl.19:08

UtenVerdighet: Tusen takk. Elevene var utrolig flinke. Jeg er så imponert over at de våger å stå på scenen og vise fram talentene sine som den naturligste ting i verden. Veldig kjekt var det!

Med andre ord

09.06.2010 kl.19:09

juppjupp: Overraskelser i posten er aldri feil, nei. ;-) Så bra at du klarer å se positivt på regnværet. Hadde aldri jeg klart. Hihi.

Revyen var fantastisk. Jeg ble superimponert over flinke og tøffe elever.

Med andre ord

09.06.2010 kl.19:11

Siven.: Takk takk! Gleder meg til å ta dem i bruk. :-)

Med andre ord

09.06.2010 kl.19:11

anettesbokboble: SÅ dumt med den kalde vinden... Håper du har hatt en bra dag i alle fall. Det har i alle fall jeg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits