Til Benn Peter...

...som er på jobb offshore:zwani.com myspace graphic comments


Ikke misforstå. Jeg har det fint og koser meg i et alldeles praktfullt sommervær. Jeg har ikke kjedet meg et sekund siden du dro og jeg har masse å holde på med. Jeg er sosial og møter masse mennesker og jeg har oppgaver og plikter. Allikevel er det tomt her. Det er litt stusselig, siden "noe" vesentlig mangler. Tror det er den rette måten å beskrive det på. Jeg savner deg og gleder meg til du er tilbake på landjorda igjen. Da er det snart ferietid på oss. Det gleder jeg meg voldsomt til. Imens er jeg hjemme uten deg. Nå er det ingen som roter her, ingen som setter skoene fra seg rett innenfor inngangsdøra så jeg må klatre over for å komme ut eller inn, ingen som varmer føttene mine når jeg har lagt meg eller spør pent om det blir noe godt å spise snart. Jeg har heller ingen å samtale med her hjemme, ingen å dele hverdagens opp- og nedturer med, ingen å holde rundt eller gjøre kjekke ting sammen med. Det er ingen her som sover middag om ettermiddagen heller. ;-) Kort sagt: Det er ingen Benn Peter her. Jeg savner at du er her, Benn, og ser fram til du kommer smilende hjem til oss igjen!

I mellomtiden føler jeg meg mentalt som den enslige kua på huska, forhåpentligvis en aaanelse annerledes rent kroppslig. Hihi.
Jeg er glad i deg!

♥  ♥  ♥11 kommentarer

Maria Rebeccas verden

07.06.2010 kl.22:05

så herligt skrevet Hege, du er flink med ord:)

Dere får ta alt igjen når han kommer hjem igjen...

Klemmer

Gunn

07.06.2010 kl.22:13

Nååååå så søtt :))) Er det ikke deilig å savne litt også? Jeg kjenner hvor utrolig glad jeg er i Lars hver gang han reiser. Jeg kjenner det forsåvidt hver eneste dag, men når han er vekk er det ekstra ekstra mye følelser. Sånn skal det være også! :) Tenk så godt det blir å snuble over skoene igjen om litt, hihi :)

monica73

07.06.2010 kl.22:37

Rart det her med hva man savner av sine kjære når de er borte,regner med du irriterer deg over skor du må klatre over når du skal inn,men når han er borte er det kanskje sånne ting du savner sammen med alt det andre.Blir ekstra kos og få han hjem igjen da.

Hvor lenge er han borte om gangen?

Med andre ord

07.06.2010 kl.22:42

Maria Rebeccas verden: Takk, det var pent sagt av deg. :-)

PS! I dag har jeg vært på Studio Mote og luftet bankkortet!

Med andre ord

07.06.2010 kl.22:44

Gunn Berit: Savn er jo en sånn følelse som både er god og vond på en gang. Skikkelig mixed feeling, spør du meg. Ja, man kjenner ekstra godt alle de gode følelsene når man ikke er nær hverandre. Akkurat nå hadde det ikke gjort noe med noen sko på "feil plass" i gangen, nei. ;-)

Med andre ord

07.06.2010 kl.22:45

monica73: Du har så rett - man savner gjerne det man irriterer seg over til daglig. Hihi. Savner mye bra også, da! ;-)

Han er ikke ute regelmessig, men ved behov. Blir ikke så mange gangene i året, heldigvis. :-)

UtenVerdighet - Anne Belinda

07.06.2010 kl.23:10

Så fint skrevet!

sv; Takk, For meg er kjerkegården en stillhet. Synes selv det passet veldig bra.. :o)

Og enig med deg om kommentarene. De er jo der for å bli brukt. hihi om det så er kritikk eller ros :-)

blonder

07.06.2010 kl.23:30

Masse fint å lese på bloggen din :D Artig å lese litt eldre blogger enn de som er 14 :)

Kom til å tenke på sangen:gal av lengsel med De lillos når jeg leste innlegget ditt.. Du er heldig som har en som er din hvertfall:) Koselig om du titter innom bloggen min :)

Med andre ord

07.06.2010 kl.23:46

blonder: Tusen takk for koselig kommentar på min blogg! Klart jeg stikker innom deg når du legger så fine spor etter deg. ;-)

Jeg ser at vi har litt til felles, til tross for aldersforskjellen. Jeg er også veldig opptatt av håndball og fotografering, og er kjempesuperhelt (allmennlærer) i det daglige. Hehe.

Legger deg til som venn, jeg, så finner jeg deg lettere igjen ved neste korsvei. :-) Håper du synes det er en god idé. ;-)

juppjupp

08.06.2010 kl.09:32

Åååå...så fint du skriver her da:O))

Håper du koser deg fordi om ensomheten er litt vond til tider....men han kommer jo snart tilbake:O))

Kanskje feil å si til en Sandnes jente...jeg digget Stavanger...skikkelig flott var det der:O))

kozkoz

Pearl

08.06.2010 kl.12:47

Nå måtte jeg bare smile. Så utrolig koselig skrevet! BLe nesten litt rørt her jeg sitter :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits