Mandag gitt!


zwani.com myspace graphic comments


Starter innlegget med å si hei på en lærers vis, via tavla(!), som en liten oppfølging av innlegget mitt om lærerne fra i går. Innlegget skapte som ventet debatt og det fikk også plass på side2.blogg.no. Takk til alle som engasjerte seg!

Nå er gårsdagen historie og mandagen godt i gang. Her på Hommersåk skinner sola fra skyfri himmel i dag også, og ingen kan være mer glad for det enn meg. Jeg elsker sola og det den fører med seg. Jeg liker å ligge og nyte varmen fra solstrålene og jeg merker at humøret er mye bedre enn i kulde og regn. Ikke minst har kroppen godt av varmen. Smertene jeg ofte har i kroppen blir redusert betraktelig når det er godt og varmt. Så kjære sol: Bli hos meg! ;-)

I dag har lærerne på jentenes skoler planleggingsdag og Astrid har valgt å komme til meg. :-) I går kveld koste vi oss veldig, hun og jeg, med milkshake, tur på stranda og masse koselig jenteprat. Jammen er det kjekt når barna vokser til! I dag blir Astrid med meg til behandling og så skal vi gå litt i butikker etterpå. I kveld står avslutning for Andrines kor på programmet. Jeg har et lite fotooppdrag der, men mest av alt skal jeg kose meg å nyte en liten konsert og sosialt samvær.

Dette later med andre ord til å bli en deilig dag! Nå venter behandling, så jeg nedprioriterer bloggen med tungt hjerte. Haha.

Ønsker alle en herlig mandag og ei super sommeruke! ♥


5 kommentarer

altvel

07.06.2010 kl.09:48

Haha- artig animasjon!

Ha en fin dag:))

I gode og onde dager!

07.06.2010 kl.10:51

Bra innlegg.

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

07.06.2010 kl.15:09

Hærlig.. hihi. ha en nydelig uke søte deg. ;-)

anettesbokboble

07.06.2010 kl.16:20

Koselig med jentekveld! Håper uken din blir super :D

Med andre ord

07.06.2010 kl.22:47

Tusen takk, alle dere 4 søte bloggvenner. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits