Revy på Maudland skole

Tradisjonen tro viste 6. og 7. klasse på Maudland skole sin årlige revy for full sal i flere forestillinger i går. Vi foreldre var invitert til kveldsforestillingen og sommerfuglene florerte i magene til elevene, og også til noen av foreldrene, slik jeg forsto det. ;-) Det er rart med det... Både det å stå på en scene og vise seg fram og det at ens håpefulle datter eller sønn skal i ilden, frambringer gjerne litt kriblinger. ;-)

Jeg synes det er et godt tiltak av skolen å dra i gang dette hvert år. Det krever mye arbeid i forkant både av elevene, men også av lærerne. For elevene er det veldig fin trening i det å øve seg på å stå foran et publikum. Det er en erfaring de vil ha nytte og glede av i lang tid.

Elevene var utrolig flinke! Publikum fikk nyte dans på høyt nivå, korsang med innlagte soloprestasjoner, trylleshow av høy klasse, skoleband, tekniske ferdigheter av ulik art og mye annet gøy.

Det er ikke lett å få gode bilder tatt fra salen under en sånn forestilling, men noen få glimt kan jeg vise dere. Det er Benn som har tatt bildene denne gangen, slik at jeg kunne konsentrere meg om å nyte showet. ;-)Astrid (til høyre) var en av to dyktige konferansierer på revyen.
De to jentene hadde vært så heldige å få låne lekre kjoler fra kjolesalongen Agape i Stavanger.På Carolas "Fångad av en stormvind" var Astrid solist.Astrid og hennes stolte mor etter forestillingen. ;-)


Hvis du har lyst til å se flere bilder fra forestillingen, kan jeg anbefale denne artikkelen på skolens hjemmeside.

6 kommentarer

MammaMalene

04.06.2010 kl.16:57

Hun på øvesrste bilde til venstere for meg. Hadde en nydlig kjole<333

Med andre ord

04.06.2010 kl.17:06

Malene: Ja, det hadde hun. Begge to var kjempefine og stolte av kjolene. :-)

Gunn

04.06.2010 kl.20:53

Så fantastisk flott farge det var til jenta di :) Nydelig!! Jeg hadde helt klart også vært sprekkferdig av stolthet ja :)

Med andre ord

04.06.2010 kl.21:17

Gunn Berit: Ja, fargen kledde henne veldig godt. En av de ansatte på skolen jobber også på denne kjolesalongen, og hadde ordnet med lån av kjolene. Jeg hadde ikke sett dem før forestillingen så jeg var veldig spent.

Gunn

04.06.2010 kl.21:28

Det skjønner jeg godt du var da. Skikkelig prinsesser verdig! :)

Maria Rebeccas verden

04.06.2010 kl.21:35

jeg var der og jeg ble mektig imponert!!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits