Sommer! ...og sol?

Javel, folkens! Sommeren er her! Jiiihaaaaaa! Hehe. Vel, sommeren er i hvert fall her på kalenderen og jeg krysser alt jeg kan krysse for å flest mulig solstråler skinnende over oss denne sommeren.

Nå skal vi ikke klage på forsommeren her hos oss. I hvert fall inne på vår lune terrasse har vi kunnet sole oss og nyte finværet mange ganger allerede. Varme dager har vi hatt noen av, og akseptable dager litt fler. ;-) Våren pleier å være god på våre trakter, men selve sommeren er mye mer ustabil. Kanskje er dette året for den stabile sommervarmen? Jeg ser for meg at jeg blir så svett at det er for varmt på terrassen, jeg legger meg ut i graset med en is og et glass Cola Zero, lytter til P4 på Tivoliradioen, spiser god sommermat og ikler meg lette sommertopper når dagen er på hell. Kanskje skeier jeg ut med et glass vin på terrassen enkelte kvelder også. Høres det ikke herlig ut!? Så spørs det bare om jeg om to-tre måneder kan se tilbake på sommeren og tenke at AKKURAT slik ble det, eller om jeg er blek og forargret over en sommer med masse regn og druknede sommerblomster. Om ikke annet så er det spennende å se hvordan det går... I år har vi forresten sikret oss varme uansett, det er nå bare 17 dager til vi reiser til Alanya, men sommeren er lang og jeg vil jo så gjerne kunne nyte litt sommer her hjemme også. :-)

Slenger på noen bilder fra tidligere år, sånn for å komme i rett modus, mener jeg. Det er jo tross alt lov å drømme og mimre! ;-)


Sydenstemning fra Italia.Bzzz... Sommerstemningen øker.Deilige sommerkvelder innbyr til aktivitet på sjøen......eller en spasértur på stranda. Dette er fra Borestranden.Store og små nyter strandlivet. Dette bildet er fra Andrines første sommer.

Min drømmesommer ser slik ut! ;-)
Ingenting å si på værprognosene for oss i sør, i hvert fall ikke hvis vi skal tro VG og TV2. :-D

Håper sommeren din blir akkurat slik du ønsker deg!


15 kommentarer

Gunn

02.06.2010 kl.12:46

Åhhh dere skal dra samtidig til Alanya med en kompis til Ida og mora hans. Han heter Haakon og har piercing i brynet og under underleppa-sort hår og en veldig trivelig gutt. Vi har hatt han her i natt. Stakkar-han var litt full i går og dypt ulykkelig. Mora bor i Oslo og han har bodd her alene i over ett år nå. Synes litt synd på han, så vi har tatt litt vare på han nå. Har ringt Barne og familietjenesten og lagt opp hjelp til han. Tøft å se ungdommen slite sånn. Ida er jo ett englebarn sett i forhold til hva enkelte må slite med.

Innimellom rekker det å strekke ut en hånd-det koster så lite å hjelpe. :) Men som sagt-du får se litt rundt deg på flyet og se om du ser han :)

02.06.2010 kl.13:04

Hørtes ut som en flott sommer!! Da er det bare å glede seg masse!! Vi skal til Dublin og Kreta. Og div steder i Norge. Synes det er deilig å være hjemme også faktisk:)

Med andre ord

02.06.2010 kl.13:46

Gunn Berit: Så bra at dere kan bidra og hjelpe Haakon når livet ikke bestandig viser seg fra sin lyse side. Stabile og trygge voksne er gull verdt i så mange situasjoner. Dere er et funn!

Skal han fly fra Sola da?

Med andre ord

02.06.2010 kl.13:47

Anonym: Borte bra, men hjemme best er det jo noe som heter. Jeg elsker å reise, men faktisk er det helt fantastisk å komme hjem igjen også.

Nyyyt sommeren, hvem du nå enn er! ;-)

Gunn

02.06.2010 kl.14:44

Nei han flyr fra Gardermoen han-så da spørs det om du ser han ja :)

ORDIORD.ETT LIV I UBALANSE..

02.06.2010 kl.15:53

så nydelige bilder. sitter selv inne med dårlig samvittighet siden været er så fint.. hihi. skal gå ut nå da.. stor klem til deg...

Allis

02.06.2010 kl.18:23

Åååh så flott da, ja i disse vær tidene vi har hatt til nå, så er det greit og ta en hel gardering, hihihi..

God tur sånn litt på forskudd, hehehehe...

Ha en fin kveld videre

Med andre ord

02.06.2010 kl.20:56

Ordiord: Tusen takk for det. Håper du koste deg ute når du først fikk løsrevet deg fra PC-en... Hihi.

Med andre ord

02.06.2010 kl.20:57

Allis: Ja, det føles utrolig godt å være sikret varme og sol i 2 uker. Ha en fortsatt fin kveld, du også. :-)

♥Million dollar baby♥

02.06.2010 kl.23:51

Anbefalt din blogg på min blogg, og takker for fin kommentar:)

UtenVerdighet - Anne Belinda

03.06.2010 kl.20:09

sv; Mjølkeruta kaller jeg statistikken :-D

Huff sånne programmer er så triste å flotte. Når eiere av kjæledyr må ta vanskelige avgjørelser gråter jeg med dem. Hihi. Begynt å ta lettere på tårene på mine eldre dager.

Godt jeg ikke er alene om å sippe litt over sånne programmer...

Ha en fin kveld du også!

Creativboligstyling.

04.06.2010 kl.10:24

Ah!! Ble utrolig fristet av de bildene der!! Syden liv er sååå deilig! Vil bare si at jeg storkoser meg med bloggen din! Også legger du alltid igjen så hyggelige kommentarer hos meg. Tusen takk for det! :)

Ha en fin fin dag da Hege! :D

Med andre ord

04.06.2010 kl.17:03

Creativboligstyling.: Tuuusen takk for kjempekoselige ord, Kine. Jeg er jo en stor fan av bloggen din også...

Kos deg masse i helga!!

monica73

05.06.2010 kl.07:35

Så utrolig fine bilder.Humle og blomst bilde var kjempe kult,har du tatt det selv eller?

Ellers skal jeg følge med på bloggen din,kjempe fin blogg!

Monica

Med andre ord

05.06.2010 kl.21:34

monica73: Tusen takk! Ja, jeg tar alle bildene selv, med mindre jeg oppgir noe annet.

Følger med på din blogg, jeg også, så vi høres nok. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits