Frøken Krølle og Legoutstillingen

Lille Frøken Flette, som jeg skrev om i dette innlegget, har nå fått flettene ut og dermed poppet et hav av krøller opp! Hun har dermed byttet navn til Frøken Krølle, for en liten stund. Hehe. 

    
Andrine var godt fornøyd med resultatet av sine 28 fletter!


I går hadde skolen til Andrine dyre- og hobbydag. Andrine hadde valgt å ha med seg en fin utstilling av Lego, som hun fikk litt hjelp av Astrid til å bygge kvelden i forvegen. Alle elevene fikk vise fram kjæledyret eller hobbyen sin, og det var stort oppbud av interesserte tilskuere på skolen. Elevene hadde virkelig lagt sjela si i å lage en fin utstilling, så det var spennende å gå rundt og se. Mange hadde med seg dyr, og vi fikk blant annet ta hunder, kattunger, hane, høns, hamster og kaniner i nærmere øyesyn. Av hobbyer var spekteret stort. Litle Petshopfigurer, servietter, fotballdrakter, samlekort, triksesykler og malerier var bare noen av de mange interessene som kom i søkelyset. Vi førsteklasseforeldrene hadde ansvar for baking og salg av kaker og annet snadder, så jeg fikk meg en liten "jobb" som kafédame! Veldig koselig å ekspedere de små kundene og deres gjester for dagen. ;-)Andrine er klar med Legoen sin før avgang til denne spennende skoledagen!Legoutstillingen var, som seg hør og bør, en fantasifull skolegård. Hun var veldig stolt av den og fikk mye skryt... ;-)


Nå har jentene reist til Arne (pappaen sin), og jeg har begynt på "mitt andre liv". Veldig merkelig overgang fra å ha tre aktive frøkner i huset, til å "bare" ha en traust nordlending! Haha.

Har hatt et par dager "fri" fra bloggen, men jeg er jo her nå, og titter nok innom bloggene deres om ikke så lenge også. :-)

Ha en fin onsdag, da! :-)

9 kommentarer

Georgine

02.06.2010 kl.12:07

så herlig at man kan slike dager på skolen da!

anettesbokboble

02.06.2010 kl.12:22

Så fine bilder, din lille frøken kler både fletter og krøller! Hobbydag var jammen en god idè, nå har jeg noe lurt å foreslå på neste foreldremøte ;) Ha en super dag! Klemklem ♥

Gunn

02.06.2010 kl.12:42

Så nydelig hun var-og godt at du er tilbake for fullt :)) Så smart det var med hobbydag, regner med det var mange smarte små på skolen ja :) Herlig!!

Med andre ord

02.06.2010 kl.13:43

Georgine: Ja, ikke sant! Har dere ikke sånt no' i videregående? *skuffet* Ler...

Med andre ord

02.06.2010 kl.13:44

anettesbokboble: Så bra at du falt for ideen og det er jo knallbra hvis den kan spres til flere skoler!

Med andre ord

02.06.2010 kl.13:44

Gunn Berit: Har ikke vært så langt og lenge borte da, men... Av og til blir bare bloggen nedprioritert, rett og slett. Trenger det av og til, jeg...

Gunn

02.06.2010 kl.14:43

Det er jo rett og slett ett valg man må få ha selv-føles som en evighet en liten dag eller to vettu :))

UtenVerdighet - Anne Belinda

04.06.2010 kl.00:30

sv; Moro om flere henger seg på! :-D Er moro å se hva de forskjellige menneskene kan få ut av samme ord og assisasjoner. :-)

missM

04.06.2010 kl.02:24

Se der var flettene ute, det ble en flott krøllefrøken :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits