Vinn Spaopphold på Dr. Holms

Fant en spennende undersøkelse som jeg gjerne tipser dere om. Det er en undersøkelse om hva slags forhold vi har til egen kropp. Alle har vi vel ting vi ikke er så fornøyde med, men forhåpentligvis klarer vi å være tilfredse med den kroppen vi har. Alderen vår og barnefødsler er med på å utvikle og påvirke kroppen, og man er kanskje ikke lenger helt som man var eller skulle ønske å være, men samtidig er det fint og viktig å kunne akseptere at man er som man er og gjerne klare å være stolt av kroppen sin. Spørsmål rundt dette er dessverre fremdeles nokså tabubelagt. Det er de færreste av oss som for eksemepel snakker om vekta vår eller sier at vi liker vår egen kropp, her kommer nok janteloven inn for fullt her til lands.

Kamille gjennomfører i disse dager en anonym undersøkelse, der vi oppfordres til å svare på spørsmål om kroppen vår. Jeg har svart og synes spørsmålene var interessante. På et par av spørsmålene måtte jeg tenke meg godt om og vurderte hvorvidt jeg skulle tørre å svare helt ærlig. Jeg klarte det, altså! ;-) Resultatet av undersøkelsen vil bli presentert i Kamille den 28. juni. Jeg er spent på å lese om hva andre harsvart. Bli med og svar du også, da vel! Belønningen kan bli et fantastisk weekendopphold for to på Dr. Holms hotell med inkluderte spabehandlinger. Det hadde vel vært noe, tenker jeg!? Sukk! Dessverre har jeg enda til gode å vinne noe som helst, men jeg gir jo ikke opp håpet... Haha.Min egen kropp. ;-)
Foto gjennom dusjveggen: Benn Peter


Ønsk meg lykke til og/eller bli med selv - valget er ditt! ;-)

Undersøkelsen finner du her.

Slenger på et sitat også:

"Ikke la deg lure av et menneskes stygge ytre. Hennes indre kan være langt verre!"
Carl Hammarén

Så det så... ;-)

8 kommentarer

I gode og onde dager!

31.05.2010 kl.09:42

Skulle virkelig ønske at vi kunne være fornøyd med kroppen slik den er. Men må nok innrømme at slik er dte ikke for meg i hvert fall.

anettesbokboble

31.05.2010 kl.10:02

Det hørtes veldig spennende ut! Takk for tipset Hege, og takk for den koselige kommentaren du skrev til meg i går :) Ha en superfin dag, klem fra Anette ♥♥♥

31.05.2010 kl.10:05

Elsker spørreundersøkelser. Må nok ta den, desverre er det slik at det alltid er noe jeg er misfornøyd med. blir nok aldri helt perfekt.

Gummimamma

31.05.2010 kl.11:43

Hei!

Tusen takk for koselig kommentar :)

Veldig koselig og fin blogg du har :)

Ha en kjempefin mandag :)

Klem Gummimamma

Creativbolig.

31.05.2010 kl.12:40

Kjempe fint innlegg!! Alle har nok sine ting ja;) jeg er feks ikke fornøyd med overarmene mine...de er for store og muskuløse etter mange år som håndball spiller, og når man legger opp så blir musklene omdannet til fett!! Så de liker jeg ikke! Etter barnefødsler så skulle man gjerne hatt en annen mage også, men alikevell skal det jo synes at man har båret på et annet liv i ni mnd;) Jeg abonerer selv på Kamille, kjempe bra blad. Leste denne artikkelen selv. Og Spa....mmmm sier ikke nei til det;)

Ha en flott dag!!

Klem

Roger

01.06.2010 kl.10:05

HeHe:-)

Tror Kamille må justere undersøkelsen sin litt. Krysset av for at jeg er mann i starten, men fikk likevel spørsmål om hvorvidt jeg trives i bikini...+ endel andre kvinnerelaterte spørsmål

Med andre ord

01.06.2010 kl.12:33

Takk for koselige kommentarer, damer! Jeg tviler sterkt på at noen av oss er helt fornøyde med oss selv. Tror imidlertid det er mulig å akseptere kroppen sin med noe små lyter også, hvis vi går inn for det.

Roger: Haha. Så artig at du gjennomførte undersøkelsen. ;-) Du er mest sannsynlig den eneste mannen! TIlbakemeldingene dine burde jammen komme Kamille for øret. Men trives du egentlig i bikini? Hihi

Roger

01.06.2010 kl.12:44

:-) Svarte det sterkeste NEI! på det spørsmålet:-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits