I MGP-modus

Her kooooser vi oss no' inn i hampen med grand Prix nå!! I hvert fall Astrid, Anna og jeg... Vi er i KJEMPEHUMØR, vurderer sangene fortløpende og synger med av full hals etter beste evne (uten å ha hørt sangene før, selvfølgelig!). Favorittene våre så langt er Kypros og Azerbadjian (som vi ikke vet hvordan skrives, men det er mindre vesentlig så lenge musikken er bra!).

Hva Norges bidrag angår, mener vi at Didrik er en kjekk kar med pen stemme. Han gjorde en fin framføring, men var någet usikker i starten. Det er visstnok GP-Jostein også enig med oss i... Hårene reiser seg allikevel obligatorisk på våre smekre kropper og vi er rørte av stolthet over å ha fostret en slik lekkerbisken av en nordmann. Ehhh.....Vel...  ;-)

Jaja, jammen er det moro å ha noe å engasjere seg i på lørdagskvelden. Nå må bloggen snart vike for flere kanonlåter. ...og så må vi jo vurdere programlederne, produksjonen, bekledningen, pauseinnslagene og alt som hører med fram til det store høydepunktet: POENGUTDELINGEN! Dette er jo bare heeelt fantastisk! Hihi.



Du nyter vel Melodi Grand Prix du også?

PS! Hvis noen lurer på hva Benn driver med... Han sitter demonstrativt på kjøkkenet for å vise at han IKKE interesserer seg for sånn type musikk! ;-P

Edit kl. 23.06: Vi legger Danmark til på favorittlista vår, sammen med narren som kuppet Spanias show! ;-) Han klarte å oppnå 120 millioner seere før han havnet i kasjotten. Min mening er at det absolutt var verdt det! Hihi.

5 kommentarer

Moi self

29.05.2010 kl.23:53

Utrolig at den dårligste låta ligger an til å vinne med tanke på at det mot normalt ikke var så mange håpløse låter. Tyskland sin låt er mildt sagt banal. Barnesang som de har glemt å arrangere/produsere. De kunne ringt meg, og jeg kunne fortalt dem hvordan man lager et arrangement.

Mette

30.05.2010 kl.00:38

Hei Hege?

Hørtes ut som en kjempekos kveld. Her har det vært MGP og blogging innimellom slagene ;o) favoritten var her Norge og Didrik? for en fantastisk stemme, herlig sang og flott og sjarmerende gutt! Ellers var det Danmark og Aserbajdsjan. Tyskland var heller ikke dårlig? Veldig koselige bilder du viser i forrige innlegget også. Koselig med slike familiedager. Flott familie og så søt du er, artig å se bilder? Ønsker deg en super søndag, klem fra Mette

Georgine

30.05.2010 kl.07:46

Ikke helt uventet at det gikk som det gikk med Didrik kanskje, litt for rolig låt, de slår jo ofte ikke an. Aserbajdstan,,,, et eller annet var min favoritt også, men Tyskland var jo veldig bra også.

Lendefamily

30.05.2010 kl.17:48

Ja, den er virkelig til å anbefale:)!! kan brukes i kakao, og i kaffen også! Synes vi kvinner fortjener å unne oss noe slikt innimellom:)

UtenVerdighet - Anne Belinda

30.05.2010 kl.17:57

sv ; Hehe ja, tenkte meg det ;-) Takk for spørsmålet! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits