Fotoglimt

Som dere vet har vi hatt besøk av mamma, men i går reiste hun til Hurdal igjen. Tror jeg skrev noe om at "bilder fra besøket kommer seinere" eller noe sånt, her en dag. Nå er det "seinere"... ;-)


Jordbær må til når vi har besøk på denne årstiden!Herlig vær å nyte jordbær i...Andrine poserer for mormor foran lekehytta.Her er vi på Ølbergstranden for å spise softis, men endte opp med "Ølbergfranske", en hjemmelaget utgave av pommes frites, som smakte kjempegodt. :-) Foto: AstridMer Ølbergfranske... ;-) Foto: MammaPå hjemvei stoppet vi og lekte ved en enorm gravemaskin av stein.Mer gravemaskinlek......og jammen meg var jeg med på leken, jeg også. Foto: Mamma.Lek i Sanvedparken.Andrine leker under oppsyn av ei jente som var veldig interessert i det vi holdt på med. ;-)Mer lek...Hjemme igjen var vi klare for litt grillmat! Foto: MammaMer grillmat... Foto: MammaMamma blandet en delikat salat til oss....og så var maten klar for å nytes!Plutselig fant Andrine ut at hun skulle trekke ei tann rett før leggetid. ;-)Anna driver dataopplæring av den eldre generasjon. ;-)Begge ble godt fornøyd!Mamma og jentene var ved Stemmen og matet endene. Ingenting å si på stilen her. ;-) Foto: MammaAnna har også litt smuler å avse... Foto: MammaFør leggetid leste mamma hver kveld for Andrine om Askepott.Den siste kvelden. Mamma hadde bursdag, og etter at vi hadde spist godt hjemme, reiste vi på kafé og tok desserten. Nam nam! Foto: Serveringsdamen. ;-)


17 kommentarer

anettesbokboble

28.05.2010 kl.13:34

Herlige bilder! Syns jeg kjente igjen interiøret på det siste bildet, kan det stemme? ;D Ønsker deg en herlig helg, klemklem ♥

Med andre ord

28.05.2010 kl.13:41

Du har helt rett, Anette. Du har et falkeblikk! ;-)

Ha ei super helg, du også! ♥

altvel

28.05.2010 kl.13:44

Enig, flotte bilder av en fornøyd familie - akkurat så koselig det bli:)

Håper Andrine fikk besøk av tannfeen -og at bestemor fikk lært nye trix på data av barnebarna:)

Med andre ord

28.05.2010 kl.13:48

Tannfeen kom selvfølgelig denne gangen også! Hun svikter aldri, men ved et par anledninger har jeg hørt rykter om at hun holdt på å glemme seg bort og måtte stå opp igjen etter at hun hadde lagt seg. Heldigvis gikk det godt til slutt! ;-)

Mormor er lærevillig og flink og lærer stadig noe nytt - som alle oss andre. :-)

Creativboligstyling.

28.05.2010 kl.14:03

Det så virkelig super koselig ut! Også så PEN du er!! :) Fikk veldig lyst på grill mat og jordbaær nå;)

Ha en deilig fredag:)
Det var noen kjempe koselige bilder!!! for en flott familie dere er!!! :D ønsker deg en fin dag!!
Så herlig =) Fikk ikke mindre lyst på grillmat og jordbær nå da ;)

Med andre ord

28.05.2010 kl.15:26

Creativboligstyling.: Ja, vi hadde det koselig! Grillmat og jordbær er sommermat nummer 1. :-)

Takk for flatterende ord. Nesten så jeg rødmer litt her jeg sitter. Hehe.

Ha en strålende fredag, du også!

Med andre ord

28.05.2010 kl.15:27

Anná: Tusen takk for pene ord. Ønsker deg en flott dag tilbake!

Med andre ord

28.05.2010 kl.15:28

Trine Pernille: Er litt sulten selv, her jeg sitter, og jordbær og grillmat er alltid en slager om sommer'n! Ha en flott fredag!

Georgine

28.05.2010 kl.17:25

Nydleige bilder. Blir jo skikkelig sulten av all den grillmaten.

Margrethe

28.05.2010 kl.18:42

Ser ut som dere har kost dere ordentlig. Nå tar jeg helg og legger meg flat på sofaen. Alt for mye jobb de siste ukene! Er helt ødelagt!

28.05.2010 kl.20:58

Det så helt herlig ut! Masse trivelige bilder av store og små. Du ser utrolig godt ut om dagen-hvordan går det med nakken din? Alltid så kos med besøk fra familien syns jeg. Salaten så helt fortreffelig ut! :) Skikkelig tannfelling dere har på gang også..den tannfeen må nå snart bli blakk, hihi :)

Med andre ord

28.05.2010 kl.21:06

Georgine: Takk takk. Grillmat er alltid en suksess.

Med andre ord

28.05.2010 kl.21:07

margrethe: Vi har kost oss, ja! Koselig at du stikker innom til tross for travle dager. Husk å ta litt vare på deg selv innimellom slagene. :-)

Med andre ord

28.05.2010 kl.21:10

Anonym: Har en liten magefølelse på at du er Gunn Berit! Korriger meg gjerne om jeg tar feil. ;-)

Nakken går det veldig opp og ned med. Bildene av meg er jo når det går opp. ;-P Hadde noen veldig gode dager før 17. mai, men nå etterpå har det svingt voldsomt igjen.

Salaten både så ut og smakte deilig! Mamma er flink med sånt.

Tannfeen er aktiv hos oss for tida, ja, men hun blir jo aldri blakk! Det bare hender at hun har litt lite mynter. ;-)

Mayse

28.05.2010 kl.22:13

For noen koselige bilder, og for en flott familie! Ønsker dere alle en god helg!!!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits