Definitivt min dag! Eller?

Ikke nok med at dagen startet med det fantastiske kjærlighetsbrevet jeg skrev om tidligere. Hør bare her... Jeg sov veldig lite i natt og etter et legebesøk og en svipptur til flyplassen med mamma på morgenen, hadde jeg ikke mer krefter igjen. Derfor la jeg meg på sofaen ei stund og slappet av og småsov litt mens jentene var på skolen. Da Astrid kom hjem var jeg oppe igjen og egentlig i godt humør da jeg tok imot henne. Da så hun vurderende på meg og ga meg et "kompliment" på klingende rogalending, som bare et morshjerte kan like:

"Mamma, det ser ut som du har sove lite i natt eller någe, for du har sånne påååser under øynene!"

Tusen takk, jenta mi, nå føler jeg meg så veldig bra! ;-)Min kjære Astrid! ♥
Bilde av "påååsene" er takk og lov ikke å oppdrive. Hehe.

Vi blogges med flere fantastiske hendelser fra min dag etter hvert som de dukker opp! Hihi.

4 kommentarer

Georgine

27.05.2010 kl.15:50

Herlig med slike komplimenter du1
hahahaha =) Rett fra levra! Herlig det. Du får slappe litt av i kveld å legge et par agurkskiver over øynene, så forsvinner nok "pååååsene" ska du se =)

Allis

27.05.2010 kl.19:17

Hehehe!!!! Herlig komplimang;-)

juppjupp

28.05.2010 kl.09:05

Det er av barn og fulle man får sannheten...hehe...

Så nydelig hu er, jeg bare digger den hårfargen, VAKKERT!!

Håper du fikk mer søvn i natt:O))

kozkoz

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits