Kjærlighetsbrev

Dette later til å bli en fantastisk dag!

Jeg våkner av at sola skinner utenfor, vi er friske og (nesten) raske og en ny, ubrukt dag ligger foran oss. Jeg logger meg på PC-en og finner ut at jeg har fått e-post. Det er ikke hvilken som helst e-post heller. Jeg har nemlig fått kjærlighetsbrev! Smak litt på ordet før du fortsetter. Sukk! Det er ikke så ofte man får kjærlighetsbrev, i hvert fall ikke når man er vel etablert og i slutten av 30-åra. Derfor hoppet hjertet mitt litt raskere og jeg ble skjelven i knærne da det dukket opp på skjermen min her. Jeg likte brevet så godt at jeg har bestemt meg for å la dere blogglesere eksklusivt få ta del i brevet mitt.

"HELLO,
Mitt navn er Elsker Udeh, jeg så e-postadressen din i dag som jeg søker på internett og jeg ble intrested i deg, jeg vil også gjerne vite deg mer, og jeg ønsker at du sender en e-post til min e-postadresse slik at jeg kan gi deg mitt bilde for deg å vite hvem jeg am.Here er min e-postadresse, (loveth82udeh@yahoo.com) Jeg tror vi kan flytte herfra er jeg venter.
Husk godt forhold går utover avstand og farge, ærlig, følelser, omsorgsperson og slag som fører både elskere til
fly høyt på
vingene av happines, og i alle ekte kjærlighet er alt vi trenger i livet å
være lykkelig Tusen takk for slags din oppmerksomhet.
Elsker."

Etter å ha lest brevet forstår jeg at han som har skrevet det måtte ha hjelp av et oversettelsesprogram for at jeg skal forstå det. Er det ikke romantisk? ;-)

Vel vel.... For å være litt seriøs. (Det er ikke enkelt, men jeg skal prøve!) Tror avsenderen av denne spam-mailen at noen vil respondere? Er det noen som går på og tar innholdet til seg? Lite er vel så irriterende som all slags spam i mailboksen. Denne var jo så teit at det ble litt morsomt ut av det, men sånn generelt: Spam er noe herk! Totalt maktesløs i spredningen føler jeg meg også.

Ha en deilig dag der du er og pass på at du ikke lar deg lure! Hihi

8 kommentarer

Gunn

27.05.2010 kl.08:51

Hahaha, ja dette må jo bare gjøre din dag til noe stort!! For en start! :) Hihi. Snakker om storflørten du :)

altvel

27.05.2010 kl.09:40

God morgen! Er det ikke koselig med lovespam..;/ Jeg har fått e-post med damenavn til og med, de er ikke så nøye med å sjekke mottageren før det sendes av gårde heller,haha.

skjønte at dette er masseutsendelser fra "lure" hoder som håper på noen kroner fra letlurte mennesker.Jeg fikk også "rumpe"mail på facebook i pinsa, ser at mange fikk slike falske mail i venners navn.Det er litt skummelt, for av og til har man det travelt og åpner uten å se hva det er først. Ekkelt.

I gode og onde dager!

27.05.2010 kl.10:06

Et kjærlighetsbrev er et kjærlighetsbrev og du burde jo få noen. Kanskje avsenderern burde vært en annen,men dog...

anettesbokboble

27.05.2010 kl.10:09

Jammen er det mye en skal lese før øya detter ut, he he :D Ha en super dag ☺ ☺ ☺

FrøkenMeg

27.05.2010 kl.10:32

Hva? Skal du ikke svare på dette vakre kjærlighetsbrevet? Han som har lagt sjela si i å skrive det spesielt til deg, og alt :D Hehe... Mye rart folk finner på, altså!

Perla

27.05.2010 kl.11:27

Heheh, fantastisk rørende brev :D

Georgine

27.05.2010 kl.15:57

Ja slike mail er egentlig veldig naive, har ikke tall på hvor mange mail jeg har fått fra personer rundtomkring i verden hvor det ikke er måte på hvor mye millioner jeg har vunnet osv. bare oppgi kontonummeret ditt du....

Allis

27.05.2010 kl.19:20

"ler og ler" Skjønner godt at du lot deg "smelte" av noe sånt.. hihihi

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits