Den som hadde vært ung...

På moten nå i vår er hele drakter av ulike slag, f.eks. disse såkalte "playsuits":


Bildekilde: http://www.klikk.no/

Dette er klær jeg kan like!
Problemet er bare at med mine nærmere 40 år føler jeg meg teit og for gammel hvis jeg tar på noe sånt. Hmmm.... Da er det jammen godt jeg har hele tre døtre. Hehe. Kanskje blir det noe lignende på dem i løpet av sommerhalvåret?

Liker du slike dresser? Hvilken aldersgruppe er målgruppa her, mon tro? Kan godt hende at noen på 40 går med dette, så kanskje det rett og slett har noe med hva man føler seg vel i? Spent på meningene dine... :-)

Hvis du vil se flere "playsuits", så finner du et godt utvalg i artikkelen her.

Ha en herlig dag uansett hva du har valgt å kle deg i!

7 kommentarer

juppjupp

26.05.2010 kl.09:40

40 eller 20 spiller vel ingen rolle...man skal gå i det man føler seg vel i, så putt på deg en dress du liker og glem at 40 er tallet:O))

kozkoz

juppjupp

26.05.2010 kl.09:44

SV; takk for hyggelig kommentar i dag også:O))

Glemte å si det i stad...du ER ung;O))

belleisabelle

26.05.2010 kl.12:18

Jeg syns de er søte! Men det ser bare rart ut på min kropp med rumpe... føler man må være slank for å bruke de. Men alder mener jeg er ingen hindring!

I gode og onde dager!

26.05.2010 kl.13:08

KJøp en da vel og gå med den med hodet høyt hevet.

Gunn

26.05.2010 kl.16:28

Nå må du gi deg Hege!!!! Du kan da gå med dette du!! Som de andre over her sier: Klær har ingen alder. Du er ungdommelig både til sinns og utseende og trenger ikke å trekke inn i forklekjolen enda! :) Overrask deg selv og kjøp noe du ikke tror du kan ha! :)

altvel

26.05.2010 kl.20:47

Sukk. Det er vel helst midjen det kommer an på her, og den har ikke jeg, men det har da du? Play on, sister..

Med andre ord

26.05.2010 kl.21:54

Hmmm... Er jeg bare gammel og sidrumpa? Etter alle de koselige og oppmuntrende kommentarene deres skal jeg seriøst vurdere en dress allikevel. Hihi. Takk for at dere har trua på meg! Klem til alle de flotte damene, og til mannen som valgte å skrive melding. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits