Hurra for deg

Som dere vet er mamma på besøk hos oss ei knapp uke og i dag har hun bursdag. Vi skal feire med litt god mat - og pakke. Jentene har vel også en og annen overraskelse på lur, kan jeg tenke meg.

På formiddagen, mens jentene er på skolen, skal jeg til behandling igjen, og deretter skal mamma og jeg prøve å få sydd litt, siden den posten falt ut av programmet i går. I går kveld var Benn og jeg avgårde og kjøpte nye urner og planter til å ha i gårdsrommet der belegningssteinen nå er fiks ferdig, og hvis formen min tillater det skal jeg også prøve å få plantet i urnene og gjort det fint i dag... Og plutselig er det tid for middag igjen. Dagene går så fort!
Myspace Comments, Funny Comment Codes, Animations, Comment Glitters, Glitter Graphic s, Pictures, Graphics for your myspace profile and myspace comments at superhotfile .com

Gratulerer med dagen, mamma!


5 kommentarer

Andrea Solheim Martinsen <3

26.05.2010 kl.09:05

Ha en fin dag :)

juppjupp

26.05.2010 kl.09:39

happy bursdag til mammaen din:O))

Håper formen din holder seg og at du rekker det du vil dette døgnet:O))

kozkoz

Creativboligstyling.

26.05.2010 kl.11:04

Grattis til mamman din, så koselig dere har det sammen:) Hva syr du egentlig?

Ha en flott dag Hege! :)

Allis

26.05.2010 kl.11:07

Åååh grattis med dagen til mamma`n din. Håper ho får en knall flott dag.

♪♫?*¨*?.¸¸❤¸¸.?*¨*?♫♪♪♫?*¨*?.¸¸❤¸¸.?*¨*?♫♪ HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR, JA DEG VIL VI GRATULERE ♪♫?*¨*?.¸¸❤¸¸.?*¨*?♫♪ . Ønsker deg en koselig dag.

Med andre ord

26.05.2010 kl.21:55

Koselige hilsener er overbrakt til mamma. Tusen takk til dere!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits