Blomsterpiken

Andrine har gledet seg til å få besøk av mormor og var ikke sen om å plukke blomster til henne da hun først var på plass hos oss. Det måtte jo selvfølgelig foreviges, og bildene ble så søte at de fortjener plass her på bloggen...


"Vær så god, mormor!!En takkeklem må til. :-)Vi har hatt en forholdsvis varm og fin pinsedag. Dermed har vi tilbrakt en del tid på terrassen med avslapping og grilling, men vi har også vært på kjøretur med matstopp på Ølberg og lek i Sanvedparken. I ettermiddag kom også Benn hjem fra Evje med motorsykkelen sin. Bilder fra alt dette og mer til kommer senere... ;-)

Nå står avslapping på programmet her hos oss. Sofaen kaller! ;-)

13 kommentarer

Gunn

23.05.2010 kl.20:37

Så koselige bilder da :) Så deilig å se at dere har sommerklær på. Det kan ikke vi, brrrr. Alltid hyggelig med besøk også :) Skal hun være lenge? Jeg savner en terrasse å sitte på når det er fint vær ute-er så sosialt og trivelig å kunne sitte ute og ha litt privatliv samtidig :)
Så herlig =) Gleder meg til sommerværet kommer hit også =)

Med andre ord

23.05.2010 kl.20:42

Gunn Berit: Ja, vi koser oss med besøk. Mamma skal være hos oss til torsdag. Hun har bursdag på onsdag, så da får vi med oss litt feiring før hun drar.

Jeg er veldig glad i terrassen vår. Den ligger fint i le for vinden og helt usjenert. Vi har mange koselige stunder her fra tidlig vår til sen høst. Hagen vår er ikke så stor, men vi synes vi har utnyttet den godt og har det vi trenger. :-)

Med andre ord

23.05.2010 kl.20:43

Trine Pernille: Sommerværet har vært hos oss store deler av mai, men nå er det meldt kaldere og regn. Får håpe dere får litt sol snart, nå da. :-)

anettesbokboble

23.05.2010 kl.20:49

Kjempekoselig, besteforeldre er virkelig best! Vi har hatt to kalde og våte dager, så det har vært mye innekos. Men i kveld er det litt bedre så Jan Frode og barna er på fisketur mens jeg blogger og rydder i klesskapene (virkelig et evigvarende prosjekt ;)

Klemklem :)
sv; Hyggelig å høre Hege =) Jeg regner med solen kommer snart her også, så jeg får tatt litt bilder selv. Da kommer kanskje bloggemotivasjonen tilbake også :)
sv; hahaha stakkar lita :) Kan tenke meg det var en skrekkopplevelse ja! Moralen må vel være at skinnet bedrar. Hehe =) Ikke alt som er lite å søtt trenger å være snilt. Men din tanke var i allefall god, og det gleder jo et dyrehjerte :)

Creativboligstyling.

23.05.2010 kl.22:31

Så utrolig søte bilder!! :) Sommerlig, rørende og koselig!! :)

Allis

23.05.2010 kl.22:44

Ååååh så koselige bilder , guuud de er så skjønne disse småane, og så nydelig ho var i fin kjole "smelt" tipper mormor vart glad når ho fikk blomster av vetla.

Heldige dere er som har sol, vi venter og venter , så håpet er sol i morgen, hihihi.

Ha en flott kveld og helg videre

juppjupp

23.05.2010 kl.22:52

Så skjønne bilder, ikke rart vi vil forevige disse sjarmtrollene våre:O))

kozkoz

I gode og onde dager!

23.05.2010 kl.23:31

Blomster i en barnehand hva er finere enn det?

Georgine

24.05.2010 kl.08:18

Selvfølgelig må slike søte bilder vises fram på bloggen. Her er forøvrig været helt strålende, sol, sol, sol og så får vi bare håpe det varer.

missM

24.05.2010 kl.21:49

Så fine bilder:) Det er klart at slikt må foreviges!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits